Csatlakozz hozzánk

Akciók

BMW utcai ruházat Karácsonyra

A BMW motorkerékpár márkakereskedések idén is jelentős akciókkal várják a vásárlókat: divatos utcai (bajor) motoros ruházat, 20 százalékkal olcsóbban

Közzétéve

ekkor

bmw style
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW Motorrad Magyarország már több évre visszamenőleg, minden évben megrendezi ünnepi akcióját, amelyben a Style katalógusában található szabadidős termékeket kínálja kedvezményes áron: december 15-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk.

A BMW Motorrad Style katalógus három kollekció ruhadarabjait foglalja magába: a Style Logo, a Stlye Urban és a Style Vintage kollekciókban található minden egyes ruhadarabot és kiegészítőt a stílusos és igényes kidolgozottság jellemzi, valamint a család minden tagja számára kínálnak ötletes és egyedi ajándékötletet.

A teljes kínálat megtekinthető a BMW Motorrad oldalán az adott kollekcióra (lásd a lenti keretest) kattintva, rendelni pedig a hivatalos kereskedésekben lehet.

Az egész családra találni megfelelő, mutatós darabokat a Style kollekcióból
BMW Motorrad Style

BMW Motorrad Style Logo

Ez az összeállítás azok számára lehet ideális választás, akik az egyszerű pólókat, a divatos ingeket és kabátokat helyezik előtérbe öltözködésük során, legyen szó munkáról vagy szabadidőről. A BMW-re jellemző karakteresség a piros díszítésekkel ellátott kék, fehér, fekete és szürke színkoncepciójú ruhadarabok mindegyikén megjelenik.

BMW Motorrad Style Urban

Az aktuális nagyvárosi trendek ihlették ezt a termékcsaládot, a diszkrét, ám rendkívül igényes ruházati és kiegészítő kollekció tökéletes megoldást kínál azoknak, akik a jelenleg divatos színeket szeretnék magukon viselni, továbbá a visszafogottabb márka megjelenítést kedvelik igazán.

BMW Motorrad Style Vintage

A lezserség, valamint a motorosklubok és szerelőműhelyek hamisítatlan hangulata jellemzi a Style Vintage kollekció minden darabját, a pólótól, a napszemüvegen át, egészen a szerszámtartóig. Minden darabjában a „cool” és stílusos megjelenést garantálja viselője számára.

Comments

comments

Trending