Csatlakozz hozzánk

Hírek

BMW: új csúcsok

Már augusztusban átlépte a másfélmilliót a BMW Group idei értékesítése – a motorkerékpár-üzletág is alaposan kiveszi a részét a sikerekből…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW Motorrad számára az idei esztendő továbbra is fennállása eddigi legsikeresebb éve, hiszen csak augusztusban újabb 9.238 darab robogó és motorkerékpár talált gazdára világszerte, amely 5,7 százalékos javulás a tavalyi augusztushoz képest.

A bajor gyártó kétkerekű divíziójának éves értékesítési mutatója egyébként nyolc hónap után 103.829 darabon áll, amely 2,5 százalékos abszolút gyarapodást jelent.

„A BMW töretlen értékesítési sikertörténete a kivételesen színes modellpalettákban rejlő vonzerő újabb ékes bizonyítéka. Eladási mutatóink mindegyik modell esetében újabb és újabb magaslatokba érkeznek, miközben elektromos és plug-in hibrid négykerekűink kivételes népszerűségnek örvendenek: alternatív hajtáslánccal szerelt modelljeinkből idén január és augusztus között többet adtunk el, mint tavaly egész évben” – mondta Dr. Ian Robertson, a  BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja.

A BMW Group az idei év nyolcadik hónapjában 165.431 darab négykerekűt adott át világszerte, amely az egy évvel korábbi eredmény tükrében 5,7 százalékos értékesítési növekedésnek és vadonatúj augusztusi rekordnak felel meg. A vállalatcsoport – százéves történetében most először – már az év nyolcadik hónapjában átlépte a másfélmilliós értékesítési darabszámot, a január és augusztus között átadott 1.508.659 darab új autó így 5,5 százalékos fejlődést jelent az egy évvel ezelőtti periódushoz viszonyítva.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending