Csatlakozz hozzánk

Hírek

BMW: töretlenül fut a szekér

Továbbra is eladási rekordok a bajoroknál: a BMW Group története eddigi legsikeresebb első négy hónapját zárta, melyből a motorok is tevékenyen kivették a részüket

Közzétéve

ekkor

nap videoja majus 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Áprilisban tovább folytatódott a BMW Group értékesítési sikertörténete, a minden korábbinál több BMW, MINI és BMW Motorrad modell átadása új havi rekordot állított fel a vállalatcsoport történetében. Áprilisban összesen 175.972 járművet értékesítettek a bajorok világszerte, ami 8,4%-os növekedést jelent az egy évvel ezelőtti számokhoz képest.

Miután rekord értékesítési mutatókkal zárta a 2015-ös év első negyedévét, a BMW Motorrad áprilisban még tovább növelte eladásait. Világszerte 16.554 darab kétkerekűt adtak át, ami 1,3 százalékos emelkedés a tavaly áprilisi eredményhez képest és a BMW (motoros) történetének eddigi legsikeresebb hónapja.


Az év első négy hónapjában 6,3%-kal, 47.924 darabra nőtt a kétkerekű járművek értékesítése, amelyben kulcsfontosságú szerepet játszik a 2014-ben és a 2015-ben bemutatott új modellek iránti töretlen kereslet.

A hónapról hónapra új rekordokat döntögető értékesítés a 2015-ös eladási statisztikában is tükröződik: január 1-je óta a BMW már több mint 700 ezer járművet adott át a vásárlóknak világszerte, ami 8,2 százalékkal több, mint a tavalyi év első négy hónapjában.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending