Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ilyenek a 2014-es BMW-k

Az új fényezéseken kívül számos modellfrissítés is kiegészíti a BMW 2014-es kínálatát. A jövő évi modellek már a jövő hónaptól rendelhetőek…

Közzétéve

ekkor

bmw 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Kezdjük az impozáns hathengeressel: 2014-től a K 1600 GT elérhető Sport kivitelben narancs/fekete fényezéssel és matricákkal, fényes fekete felnivel, alacsony plexivel és sportos üléssel. A szürke fényezés a továbbiakban már nem rendelhető, ugyanakkor a GTL magnézium-bézs új színebn (platina színű vázzal és lábtartókkal) is kapható lesz – az eddigi ásványezüst helyett.

A szupersport-etalon S 1000 RR gránitszürke/fehérben és piros/fehér/feketében lesz kapható, a gránitszürke matt és a piros/fehér fényezés a továbbiakban nem rendelhetők. A márka másik “top-modellje”, az R 1200 GS megváltozott alapfelszereltséggel és opciókkal választható a következő modellévtől.

S 1000 RR

A nagy GS-en a „Rain” és „Road” menetprogramok, valamint az ASC az alapfelszereltség része lesz! Ráadásul az új „Pro menetprogramok” opció három további beállítást („Dynamic”, „Enduro” és „Enduro Pro”) tartalmaz majd. A Dynamic ESA külön is rendelhető, a menetprogramoktól függetlenül, viszont az eddigi „ASC és menetprogramok” opció a továbbiakban nem vásárolható opcionális extraként.

További változtatás az új “vizes” GS-en, hogy a kormánylengés-csillapító az alapfelszereltség része lesz! A fehér színű hátsó rugó az opcionális Dynamic ESA részeként, a módosított opciós összeállítások a „Dynamic”, „Komfort” és „Túra” csomagokban kerülnek fel a gépre. Egyébként az összes opció külön is megrendelhető, kivéve a Pro fedélzeti számítógép.

F 800 R

Továbblépve a modellistán, az R 1200 R a feketében és a magnézium-bézs fényezéssel már nem kapható. A nálunk is hamarosan tesztjét futó F 800 GS jövőre az alábbi változtatásokkal érhető el: az ún. Biztonsági csomagot a „Dynamic” csomag helyettesíti (amely tartalma: ESA, ASC, offroad ABS és ASC). Érdekesség, hogy a „Dynamic” csomag nem kombinálható az alacsonyított kivitel opcióval.

Az F 800 R új fényezései a narancs/fekete és a fehér/fekete – a sima fekete és az ásványezüst helyett. A G 650 GS feketében (is) tündököl majd jövőre (a sárga helyett) – az új fényezést a fekete csomagtartó-váz, a fekete öntött felnik valamint a színezett plexi egészíti ki. A fehér fényezés is fekete csomagtartó-vázzal és felnikkel készül.

G 650 GS

A C 600 Sport maxirobogó fehérben fénylik a jövőben – az “alpesi” szín a titánezüstöt váltja le. A változtatások azonban nem merülnek ki ennyiben, hiszen fényes fekete műszerfal borítást, fekete segédvázat, ezüstös lengőkar borítást valamint a tanksapka borításnál új nyitómechanizmust kapott a Sport.

Természetesen a testvérmodell, a C 650 GT luxusrobogó is kapott új színeket (barna és kék), de itt is több kisebb változtatást eszközöltek a bajorok. A átlépőnyílás sérülékeny teteje és a tanksapka borítás fekete (a korábbi fényezett helyett), és szintén új a nyitómechanizmus a tanksapka borításánál. A műszerfal itt is fekete, a lengőkat pedig ezüst (színű).

C 600 Sport

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending