Csatlakozz hozzánk

Akciók

BMW kiegészítők karácsonyra

Most 20 százalékos kedvezménnyel bogarászhatsz a bajorok kiegészítő-katalógusában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: BMW

Hogyha a család valamelyik tagja a bajor márka iránti szenvedélynek hódol, akkor találó karácsonyi meglepetés lehet számára egy BMW-s ajándék. A “propelleresek” az ajándékozási szezonban árengedménnyel könnyítik meg a döntést.

2011. november 15-től, egy hónapon át tartó akciót indított a BMW Motorrad Magyarország, amelyben minden, a Style katalógusban szereplő kiegészítőjére 20 százalék kedvezményt biztosít a közelgő ünnepek alkalmából. Az akció keretén belül a BMW-től megszokott jó minőségű női-, férfi- és gyermekruhákat, valamint táskákat és egyéb kiegészítőket lehet megvásárolni a Logo, GS, DoubleR, Heritage és Gyermek kollekciókból.

Nagyon jó ajándék lehet karácsonyra a családfőnek a DoubleR kollekció softshell férfi kabátja, amely szélálló és páraáteresztő is egyben, így kényelmes viseletet biztosít minden alkalomra. Amennyiben olyan férfinak keresünk ajándékot, aki a túrázást részesíti előnyben, akkor a GS kollekciójából számos olyan ruhadarabot és kiegészítőt találhatunk, amivel biztosan nagy örömet tudunk szerezni számára.


Egy márkafanatikus ennél jobbat nem kívánhat a karácsonytól… 🙂

A különböző kollekciókban nagyon sok olyan termék is megtalálható, amely kifejezetten a hölgyek számára készült, ezért például egy Heritage női bőrkabát, biztosan nagyon sok, a márkáért rajongó nő számára lehet megfelelő ajándék karácsonyra.


Széles a paletta: van sportosabb, túrázósabb, férfi, női és gyermek kollekció is…

Amennyiben már a legkisebb családtag is a motorozás megszállottja, akkor számára tökéletes ajándék lehet a Junior Bike, ami színeiben és formájában is a népszerű BMW R 1100 GS-t idézi. A kismotor nagyon hamar szét- és összeszerelhető, ezért könnyedén elfér az autó csomagtartójában az utazások alkalmával.


A teljes kínálat megtekinthető ezen a linken az adott kollekcióra kattintva, rendelni pedig a BMW márkakereskedésekben lehet

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending