Csatlakozz hozzánk

Akciók

BMW kiegészítők karácsonyra

Év végi kedvezmény ruhákra, kiegészítőkre: 20 százalékos akció a kereskedésekben

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel november 15-től ismét egy hónapon át tartó akciót indított a BMW Motorrad Magyarország, amelyben minden, a Style katalógusban szereplő kiegészítőjére 20 százalék kedvezményt biztosít a közelgő ünnepek alkalmából.

Az akció keretén belül a BMW-től megszokott jó minőségű női-, férfi- és gyermekruhákat, valamint egyéb kiegészítőket lehet megvásárolni a Logo, Urban, Motorsport, Heritage és Gyermek kollekciókból. Jó ajándék lehet például karácsonyra a családfőnek az Urban kollekció kardigánja, a versenyek rajongói számára pedig a Motorsport cipzáras felső szerezhet örömet.

A különböző kollekciókban számos olyan termék is megtalálható, amely kifejezetten a hölgyek számára készült, ezért például az Urban softshell női kabát vagy egy Heritage kendő a márkáért rajongó nők számára lehet megfelelő ajándék karácsonyra.

Amennyiben már a legkisebb családtag is a motorozás megszállottja, akkor számára jó ajándék lehet a Junior Bike, ami színeiben és formájában is a népszerű BMW R 1100 GS-t idézi. A kismotor nagyon hamar szét- és összeszerelhető, ezért könnyedén elfér az autó csomagtartójában, hogy az utazások alkalmával se jelentsen problémát.


Balra a Motorsport cipzáras pulcsi, jobbra az Urban kollekció kardigánja


A teljes kínálat megtekinthető ezen az oldalon az adott kollekcióra kattintva, rendelni pedig a BMW márkakereskedésekben lehet

Forrás: BMW

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending