Csatlakozz hozzánk

Akciók

BMW: íme az idei kollekció

Megérkezett a bajor márka 2012-es ruházati felhozatala

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Megérkezett a BMW ’12-es motorosruha-kollekciója: az ebben megtalálható kabátok és nadrágok segítségével még változatosabban hozzá tud öltözni a tulaj a bajor motorjához. Az utcai ruhák és kiegészítők segítségével pedig épp ellenkezőleg: a motor nélkül is ki tudod fejezni a márkaidentitásodat.

Az ún. Boulder, a Neon, az Urban és a Venting kabát például nemcsak magához a “propelleres” motorhoz, hanem az Allround és a Summer 3 nadrághoz is passzol, ráadásul a BMW valamennyi motorosruhájával is összekapcsolható az e célra szolgáló cipzáras adapter segítségével. Természetesen a nadrágokra és a kabátokra is ugyanazok a szigorú biztonsági előírások vonatkoznak, mint az egyéb BMW-ruhákra. Sőt, a funkcionális és látványos kabátok nemcsak motorozáshoz, hanem egyéb szabadidős tevékenységhez is hordhatók.

Mostantól női változatban is kapható a ProTouring 2 csizma. Annak érdekében, hogy stabilan meg tudja támasztani a motort lábaival a motoros hölgy, jelentősen megnövelte a sarok magasságát a gyártó, ám szabad szemmel nem látható a változás, mivel javarészt a csizma belső szerkezetének átalakításából ered. Habár keskeny, nőies fazonú a ProTouring 2, egyúttal akár egész évben hordható lábbeli is. Hozzá hasonló magas minőségi színvonalat képvisel a szabadalmaztatott biztonsági rendszert hasznosító SportDry csizma.

Utóbbi egyáltalán nem korlátozza a láb szabad mozgását. Gore-Tex membránja jóvoltából vízhatlan és páraáteresztő kivitelű is egyben. Azáltal, hogy a legkorszerűbb műszaki kivitelű, védi a lábat a sérüléstől. A Sneaker X2-t is értékes részletekkel – pl. a sarokrészen – tökéletesítették a fejlesztők. Lélegző anyagának és visszafogott külsejének köszönhetően mind városi forgalomba, mind munkahelyi viseletnek is megfelel.


Kiegészítők széles tárháza, a Bajor Motor Gyár rajongóinak

A 2012-es ProSport bőrkesztyűbe egy egyedülálló, keratán kompozitanyagot dolgoztak bele. Diszkrét színei jóvoltából bármelyik ruhadarabhoz illik. Az Urban kesztyű anyaga pedig a legfinomabb kecskebőr. Ideális viselet városi közlekedéshez és ingázáshoz. Ránézésre ugyan nem tipikus motoroskesztyű, mégis hatásosan védi a kezet bukáskor.

Fontos, mégis gyakran elhanyagolt részei a motorosruházatnak a különféle zoknik és harisnyák. A BMW Motorrad az általa készített funkciózoknikat és-harisnyákat összehangolta a klímamembránnal ellátott csizmákkal és cipőkkel –  ezért minden úton, minden időjárási körülmények között megfelelően klimatizálják a lábat.


A BMW-ruházat minősége általában egyenesen arányos maga a motor minőségével

A bajorok új motorosruházati kínálatát a MessengerBag 2 és a Function 3 hátizsák teszi teljessé. Mindkettő egy, már meglévő termék továbbfejlesztett változata, és bár szerény befoglaló méretekkel rendelkezik, igen tágas belül. A MessengerBag 2-ben minden elfér, amire csak szükség lehet a napi ingázáshoz. Külön kipárnázott laptoptartó rekesze van, és derékpánttal is rögzíthető a motoros testéhez. A Function 3 különlegességei azok a hozzá adott hevederek, amelyekkel pillanatok alatt rá lehet kötni a motorra.

Forrás: BMW; További információ ITT

A BMW Motorrad Style kollekció már ismert elemei is részei a 2012-es kínálatnak

A BMW Motorrad Style Heritage régi motorkerékpárokat örökít meg kabátokon, felsőkön és pólókon, továbbá középpontba állítja Ernst Jakob Hennét, a legendás pilótát, aki a maga idejében több sebességrekordot is felállított a BMW-nek. A „retró” itt annyit tesz, mint a lehető legdivatosabb ruházati termékekkel megemlékezni a márka motorsport-történetének dicső pillanatairól.

A BMW Motorrad Style Urban funkcionális kivitellel ötvözi, és akár önálló, minőségi szabadidő-kollekció formájában tálalja a sportos eleganciát. Azon BMW-rajongóknak valók a termékei – köztük kabátok, pólók, napszemüvegek, sapkák és kulcstartók –, akik nem hivalkodóan, mégis egyértelműen szeretnék kifejezésre juttatni márkapreferenciájukat.

A BMW Motorrad Style Motorsport a versenyzés híveit szólítja meg új termékeivel. Az ide sorolandó ruhák megjelenésükben erőteljesen igazodnak a gyári versenycsapat pilótáinak és munkatársainak öltözékéhez, és amellett, hogy mindegyiken ott a BMW-logó, valamint a „BMW Motorrad Motorsport”-felirat, a szponzorok emblémái is megtalálhatók rajtuk, továbbá felvonultatják a BMW versenyszíneit, a kéket, a fehéret és a pirosat. Sok izgalmas kiegészítő teszi teljessé a kínálatukat.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending