Csatlakozz hozzánk

Blog

BMW HP4: 6.66 milliótól

6.7 millió forinttól kapható itthon az S1000RR HP4, Competition tuningcsomag nélkül (videó)

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Október közepétől megrendelhető a magyarországi vásárlók számára is a BMW HP4, amelyet szeptember elején próbálhatott ki először a nemzetközi sajtó, a nagyközönség előtt pedig nemrég, az Intermot-on mutatkozott be. A bajorok új, exkluzív sportmotorja 6.668.000 forintos áron kapható itthon.

A HP4 gazdag felszereltségének köszönhetően akár már gyárilag, minden további nélkül alkalmas a versenypályán való használatra. Az alapfelszereltség része ugyanis a rajtelektronika, a váltóasszisztens, a verseny ABS (IDM-beállítással), a továbbfejlesztett DTC (kipörgésgátló) és a DDC (dinamikus csillapítás-szabályozás).

Azonban azok a vásárlók, akik nem elégednek meg az alapfelszereltség által nyújtott lehetőségekkel, 991.000 forintos áron rendelhetik meg a HP4-hez a Competition csomagot, amely tartalmazza a hosszabb, szénszál-erősítésű hasidomot, a kék keréktárcsákat, a HP Carbon üzemanyaganyagtartály-borítást és emblématartót, a felhajló HP fék- és kuplungkarokat, az állítható HP lábtartó-rendszert, a 840 mm-es ülésmagasságot és a szponzor-matricacsomagot.

A BMW HP4 a közúti közlekedéshez is kínál kiegészítőket, mint például a hátsó ülést és lábtartót tartalmazó utas csomagot 81.000-, a riasztót 64.700- és markolatfűtést 61.000 forintos áron.

BMW HP4 gyári bemutató videó

Titán és karbon… jól megférnek egymás mellett

Gyár kiegészítő a versenylábtartó, amely nem az a felhajlós fajta


Minden egyes példány saját HP4 sorozatszámmal hagyja el a gyárat, amely “eltávolíthatatlanul” a felső villahídba gravírozva jelenik meg

Brembo monoblock féknyereg díszeleg a villaszár alján és ez nem csak dísznek van ott, hanem hatásosan lassítja is az ABS segítségével a HP4-et.


A „HP” kód a „high performance”, vagyis a kiemelkedően magas teljesítmény betűjele – a képen a HP4 “alapmodellje” látható

Forrás: BMW

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending