Connect with us

Újdonság

BMW és Alpinestars: közös utakon

A BMW ruházati-együttműködési megállapodást kötött: a bajorok az Alpinestars légzsák-technológiáját alkalmazzák dzsekijeikben

Published

on

bmw alpinestars tech air
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A kooperáció elsőként megjelenő terméke egy közös fejlesztésű BMW Motorrad dzseki lesz, amely az Alpinestars légzsák-mellény technológiáját használja. Az új BMW Motorrad dzsekit – amelyen mindkét cég emblémája látható lesz – az év második felében mutatják be, és mind férfi, mind női változatban elérhető lesz.


A légzsák-mellény alapjául az Alpinestars Tech-Air légzsákrendszere szolgál: a világ első olyan utcai légzsákrendszere, amely önállóan működik anélkül, hogy a motorkerékpárra szenzorokat kellene telepíteni és azokat a ruházattal össze kellene hangolni. Ez azt jelenti, hogy a légzsák mellény bármely motorkerékpárral, bármilyen útfelületen, bármikor használható anélkül, hogy újra kellene konfigurálni vagy inicializálni a motor és a motoros közötti összeköttetést, lehetővé téve az egyszerű motorcserét.


A rendszer azonnal használható, nem kell időt vesztegetni az elektronikus párosításra a motoros és utas, valamint a motorkerékpár között. A légzsák-mellénnyel felszerelt BMW/Alpinestars kabát teljeskörű védelmet biztosít a felsőtest számára, beleértve a vállakat, a hátat és a mellkas részt. Mivel a szenzorok a motoros testéhez közel helyezkednek el, a légzsákrendszer aktiválásához nincs szükség vezetéknélküli jelre a motorkerékpártól.

Az Alpinestars már több mint 50 éve fejleszti a motoros ruházat technológiát biztonság, teljesítmény és kényelem terén. A Tech-Air légzsákrendszer, amely a két cég együttműködésének alapjául szolgál, az Alpinestars 2001-ben indult intenzív kutatásának és fejlesztésének eredménye. Mindkét cég évtizedek óta őrzi vezető szerepét az aktív és a passzív motoros biztonság terén, új, közös fejlesztésre vonatkozó együttműködésük tovább erősíti pozíciójukat.

– az Alpinestars termékeket keresd a MotoPartsShopban!

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending