Csatlakozz hozzánk

Hírek

BMW custom, féláron

Eladó a világ egyik legkülönlegesebb S1000RR-je, méghozzá “áron alul”…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

“Egy páratlan BMW S 1000 RR, radikális technikai megoldásokkal és látványos megjelenéssel új tulajdonost keres…” – akár ez is lehetne a következő különlegesség hirdetési szövege…

A radikális, egyedi RR – ami forgalomba helyezhető – az amerikai BMW rajongók magazinjában, az On The Level-ben mutatkozott be. Az építő csapat az átalakítást a Myrtle West Cycle műhelyben végezte el Longs-ban, Dél-Karolinában. Széleskörű kutatás és fejlesztés után, John Rhem megalkotott egy precíziós lengőkart, amire a masszív hátsó kereket szerelték, ez majdnem biztosan az első létező, 360-as profilú RR…

A széles hátsókereket „Crazy Larry” stílusú lengőkarra szerelték fel. Az éles szeműek kiszúrhatnak egy króm tartályt a lengőkarra építve, ami nem dinitrogén-oxidot tartalmaz, hanem lehetővé teszi a légrugók azonnali működtetését.

Amikor majdnem 90 évvel ezelőtt az első BMW motorkerékpár legördült a berlini összeszerelő gyár szalagjairól, az eredeti tervezők valószínűleg még legvadabb álmaikban sem vizionáltak egy ehhez fogható gépet. Az egyedi motorok ritkán kerülnek kereskedelmi forgalomba, gyakran gyűjtők rendelik meg őket, e speciális, 2010-es RR tulajdonosa mégis eladásra kínálja a 90 000 dollárt érő járművét, amit szeretne egy igazi gyűjtő kezébe adni.

Április 30-áig olcsóbb a regisztráció, egy és két napra is


“Semmihez sem fogható egyedi motorkerékpárt építettek, ami a költségeket nem kímélve a design és a teljesítmény határait feszegette”

„Nagyon szeretném, ha a motor egy különleges gazdára lelne” – mondta a floridai Brian Ogle, aki napenergiával foglalkozó sikeres vállalkozó. „A kikiáltási ár a fele annak, amibe valójában került, hogy ilyen magas szintre fejlesszük – 45 000 dollár vagy a legjobb ajánlat. A motorban mindössze 400 mérföld van és teljes körű garancia jár hozzá!”

Forrás: BMW

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending