Csatlakozz hozzánk

Akciók

BMW: biztonság felár nélkül

Most ajándékba adják a biztonsági- vagy túracsomagot a bajorok “R” modellcsaládjához

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Október 31-ig térítésmentes extrákkal érhetők el a BMW R-sorozatú modelljei.

Júliustól jelentős kedvezményeket kínál a BMW Motorrad Magyarország. A bajor márka hazai képviselete modelltől függően a biztonsági csomagot vagy a “túracsomag 3”-at adja ajándékba az R sorozatú motorok vásárlóinak.

Az R 1200 R roadsterhez, valamint az R 1200 GS és GS Adventure túraendúrókhoz felár nélkül jár a biztonsági csomag, amely az R 1200 R esetében Integral ABS-t és kipörgésgátlót (ASC), a másik két modellnél pedig keréknyomás-ellenőrzőt (RDC), Enduro kipörgésgátlót, valamint szintén Integral ABS-t foglal magában.

Az R 1200 RT vásárlói az értékes “túracsomag 3”-at kapják ajándékba, amely az elektronikus futóműállítást (ESA), a markolatfűtést, az ülésfűtést, a sebességtartó automatikát, a fedélzeti számítógépet, az elektromos csatlakozót és a krómozott kipufogót tartalmazza.

Az akció október 31-ig a raktárkészleten lévő vasakra, a készletek erejéig érvényes. További részletekkel kapcsolatban a BMW Motorrad márkakereskedésekben tudnak felvilágosítást adni.


Az R 1200 R most biztonsági csomaggal…


…míg az R 1200 RT most túracsomaggal, alapáron…

Az akciós modellek extrái

R 1200 R
Biztonsági csomag értéke: 218.200Ft
Integral ABS, ASC (kipörgésgátló)

R 1200 GS és Adventure
Biztonsági csomag értéke: 444.200Ft
RDC (gumiabroncs levegőnyomás ellenőrző), Integral ABS,Enduro ASC (kipörgésgátló)

R  1200 RT

Túracsomag értéke: 465.800Ft
ESA (elektronikus futóműállítás), ülésfűtés, markolatfűtés, sebességtartó automatika, fedélzeti számítógép, elektromos csatlakozó, krómozott kipufogó

Forrás: BMW További info: bmw-motorrad.hu

Comments

comments

Trending