Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Akciók

bmw

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel november 15-től ismét egy hónapon át tartó akciót indított a BMW Motorrad Magyarország, amelyben minden, a Style katalógusban szereplő kiegészítőjére 20 százalék kedvezményt biztosít a közelgő ünnepek alkalmából.

Az akció keretén belül a BMW-től megszokott jó minőségű női-, férfi- és gyermekruhákat, valamint egyéb kiegészítőket lehet megvásárolni a Logo, Urban, Motorsport, Heritage és Gyermek kollekciókból. Jó ajándék lehet például karácsonyra a családfőnek az Urban kollekció kardigánja, a versenyek rajongói számára pedig a Motorsport cipzáras felső szerezhet örömet.
BANNER
A különböző kollekciókban számos olyan termék is megtalálható, amely kifejezetten a hölgyek számára készült, ezért például az Urban softshell női kabát vagy egy Heritage kendő a márkáért rajongó hölgyek számára lehet megfelelő ajándék karácsonyra.

Amennyiben már a legkisebb családtag is a motorozás megszállottja, akkor számára jó ajándék lehet a Junior Bike, ami színeiben és formájában is a népszerű BMW R 1100 GS-t idézi. A kismotor nagyon hamar szét- és összeszerelhető, ezért könnyedén elfér az autó csomagtartójában, hogy az utazások alkalmával se jelentsen problémát.
KÉP

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending