Csatlakozz hozzánk

Hírek

BMW-t árfolyam kockázat nélkül

Az “3asyRide” nevű finanszírozási program keretében kedvezőbb feltételekkel vehetünk BMW-t

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az „3asyRide” elnevezésű finanszírozási program keretében az eddigieknél kedvezőbb feltételekkel vásárolhatóak meg egyes bajor modellek

2010 júliusától Magyarországon is bevezeti árfolyamkockázat nélküli finanszírozási konstrukcióját a BMW Financial Services. Az „3asy Ride” elnevezésű program a gyártó nemzetközi finanszírozási formája, amely országonként az adott törvényi előírásoknak megfelelően alakul. A konstrukció bevezetését egy akciós kampány is támogatja, amelynek keretében a BMW három legkedveltebb modellje, az R 1200 GS, az R 1200 GS Adventure és az R 1200 RT minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel vásárolható meg forint alapú finanszírozással.


BMW R1200GS Adventure

A leendő tulajdonos két akciós lehetőség közül választhat:

Az első konstrukcióban a vásárló 36%-os önerő mellett, 36 hónapos futamidővel, 3,66%-os THM-mel egyenletes, változatlan összegű részletekben törleszti motorkerékpárját. Ebben a konstrukcióban egy biztonsági csomaggal és túracsomag 2–vel szerelt BMW R 1200 GS Adventure például már havi 99.465 forintért elvihető, három éves futamidővel, 1.910.484 forintos önerővel.


BMW R1200RT

A másik lehetőség alacsonyabb törlesztőrészleteket kínál, mivel ennek esetében 36%-os önerő mellett, 36 hónapos futamidővel a részletek befizetése után a motor árának 36%-a maradványértékként mutatkozik. A finanszírozási időszak végén a vásárlónak három lehetősége van: egy összegben kifizeti a fennmaradó összeget, vagy a maradványértékre új finanszírozási szerződést köt, esetleg a motorkerékpárt beszámíttatja egy új motor árába. A jól felszerelt R 1200 GS Adventure ebben a konstrukcióban mindössze havi 57.044 forintért vihető el, a maradványérték pedig 1.910.484 forint (THM: 6,68%).

Az akció 2010. július 1 és 2010. szeptember 30 között forgalomba helyezett modellekre érvényes. Az akció részleteiről a hivatalos BMW motorkerékpár márkakereskedésekben, valamint a http://www.bmw-motorrad.hu/3asyride honlapon tájékozódhat.

Az akció kizárólag 2010-es modellévű, új R 1200 GS, R 1200 GS Adventure és R 1200 RT modellekre vonatkozik és 2010.09.30. előtti forgalomba helyezés esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történik, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel árfolyam- valamint kamatkockázatát. A fenti információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. HUF alapú konstrukció. Hitel konstrukció esetén a szolgáltatás nyújtója a Lombard Finanszírozási Zrt., pénzügyi lízing esetén a Lombard Lízing Zrt. A megadott példában szereplő havidíj és THM értékek átutalással történő fizetés esetén értendők.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending