Csatlakozz hozzánk

Hírek

BMW-t árfolyam kockázat nélkül

Az “3asyRide” nevű finanszírozási program keretében kedvezőbb feltételekkel vehetünk BMW-t

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az „3asyRide” elnevezésű finanszírozási program keretében az eddigieknél kedvezőbb feltételekkel vásárolhatóak meg egyes bajor modellek

2010 júliusától Magyarországon is bevezeti árfolyamkockázat nélküli finanszírozási konstrukcióját a BMW Financial Services. Az „3asy Ride” elnevezésű program a gyártó nemzetközi finanszírozási formája, amely országonként az adott törvényi előírásoknak megfelelően alakul. A konstrukció bevezetését egy akciós kampány is támogatja, amelynek keretében a BMW három legkedveltebb modellje, az R 1200 GS, az R 1200 GS Adventure és az R 1200 RT minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel vásárolható meg forint alapú finanszírozással.


BMW R1200GS Adventure

A leendő tulajdonos két akciós lehetőség közül választhat:

Az első konstrukcióban a vásárló 36%-os önerő mellett, 36 hónapos futamidővel, 3,66%-os THM-mel egyenletes, változatlan összegű részletekben törleszti motorkerékpárját. Ebben a konstrukcióban egy biztonsági csomaggal és túracsomag 2–vel szerelt BMW R 1200 GS Adventure például már havi 99.465 forintért elvihető, három éves futamidővel, 1.910.484 forintos önerővel.


BMW R1200RT

A másik lehetőség alacsonyabb törlesztőrészleteket kínál, mivel ennek esetében 36%-os önerő mellett, 36 hónapos futamidővel a részletek befizetése után a motor árának 36%-a maradványértékként mutatkozik. A finanszírozási időszak végén a vásárlónak három lehetősége van: egy összegben kifizeti a fennmaradó összeget, vagy a maradványértékre új finanszírozási szerződést köt, esetleg a motorkerékpárt beszámíttatja egy új motor árába. A jól felszerelt R 1200 GS Adventure ebben a konstrukcióban mindössze havi 57.044 forintért vihető el, a maradványérték pedig 1.910.484 forint (THM: 6,68%).

Az akció 2010. július 1 és 2010. szeptember 30 között forgalomba helyezett modellekre érvényes. Az akció részleteiről a hivatalos BMW motorkerékpár márkakereskedésekben, valamint a http://www.bmw-motorrad.hu/3asyride honlapon tájékozódhat.

Az akció kizárólag 2010-es modellévű, új R 1200 GS, R 1200 GS Adventure és R 1200 RT modellekre vonatkozik és 2010.09.30. előtti forgalomba helyezés esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történik, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel árfolyam- valamint kamatkockázatát. A fenti információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. HUF alapú konstrukció. Hitel konstrukció esetén a szolgáltatás nyújtója a Lombard Finanszírozási Zrt., pénzügyi lízing esetén a Lombard Lízing Zrt. A megadott példában szereplő havidíj és THM értékek átutalással történő fizetés esetén értendők.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending