Connect with us
Suzuki

Hírek

BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0

A közkedvelt versenysorozat hivatalos, új felvonása

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A 2018-as szezonban induló BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0 a közkedvelt versenysorozat hivatalos, új felvonása.

Már az alap információk is sok izgalmat ígérnek: akár 30 csapat is versenyezhet egymással az azonos, de külön a versenypályára felkészített BMW R nineT Racer motorkerékpárokkal. Így csak a motoros tudása, bátorsága és egy kis szerencse dönt a győzelemről vagy a vereségről.

A BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0 az IDM (Nemzetközi Német Motorkerékpár Bajnokság) keretein belül kerül megrendezésre 2018-ban.

A részvétel feltételei

Azon 18 év feletti motorosok jelentkezhetnek, akik német B (vagy magasabb kategóriás) licenccel, illetve más FIM egyesület hasonló licencével rendelkeznek. A BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0 versenysorozat további részvételi követelménye, hogy a versenyző rendelkezzen a maximum 30 darab BMW R nineT Racer Boxer Kupa speciális modell egyikével, egy motorkerékpárhoz pedig maximum négy motoros regisztrálható. További információ a jelentkezésről 2017. augusztusától lesz elérhető.

 

A versenygépek

A Boxer Kupa 2.0 a BMW R nineT Racer alapmodellre épít. A klasszikus, félig burkolt sportmotor hajtásáról az 1170 köbcentiméter hengerűrtartalmú, lég-/olajhűtésű, erőteljes boxermotor gondoskodik 81 kW (110 LE) teljesítménnyel, amely hatfokozatú sebességváltóhoz csatlakozik.

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending