Connect with us

Újdonság

BMW-kollekció 2013

Sok új és továbbfejlesztett elemet tartalmaz a BMW 2013-as motoros ruhatára. Vannak közöttük biztonságot fokozó klasszikus alaptermékek, látványos szabadidős és rajongói cuccok is

Published

on

Sportster
RST AIRBAG

1961 óta fejleszt önállóan bukósisakokat a BMW Motorrad. Jelenlegi kínálatában a System 6 EVO bukósisak szemlélteti a csúcsot, mellyel a gyártó szerint egyaránt mércét állítanak a biztonság és a viselési kényelem terén is. Az új fejlesztésű Race sisakot már öt versenyző használja az IDM versenysorozatban. Az AirFlow 2 és Enduro bukósisakok új színeket és motívumokat kaptak a 2013-as modellévre.

Szintén új fejlesztés a GS Dry ruha, amely mindenekelőtt a kezdő motorosok igényeit hivatott kielégíteni. A Rallye világszerte jól bevált modell, mégis sikerült továbbfejleszteni minden fontos szempontból – egyebek mellett NP2-protektorok alkalmazásával.

A BMW csizmák közül az Allround elődjéhez hasonlóan a kezdőket célozza meg. Az új színben és sok tekintetben javított kivitelben kínált, sokat bizonyított Rallye GS Pro terephasználatra készült, olyan körülmények közé, amelyek a legszigorúbb követelményeket támasztják egy csizmával szemben. Városi motorozásra a szintén új fejlesztésű, női és férfi változatban egyaránt kapható Urban csizma ajánlható.


Kesztyű nélkül nem létezik a valamire való motoros – a BMW minden felhasználási területre kínál megfelelőt. A női és férfi kivitelben egyaránt létező GS Dry endurókesztyű Gore-Tex X-Trafit anyagának köszönhetően egyszerre vízálló és páraáteresztő. Nyári melegben jó szolgálatot tesz a masszív, mégis könnyű Rallye és ProSummer – mindkettő a terepezés speciális követelményeihez igazítva. A már ismert ProWinter modell számos ponton továbbfejlesztett kivitelben gazdagítja a kínálatot.

Mint arra a megnevezés is utal, különleges rendeltetésük van a funkcióruháknak. A bajor márka által gyártottak jól be is töltik azt: jó példa erre a Ride nadrág, amely környezetet kímélőmódon újrahasznosított anyagból készül. A Ride széldzseki a legkisebb helyen is elfér, a Ride fleece-felső pedig új színekben kapható 2013-ban.


A kínálat egyik újdonsága a Cool Down mellény: a HyperKewl-technológia révén több órán keresztül hűsíti viselőjét

A biztonságra valamit is adó motoros – legyen amatőr vagy profi – nem nélkülözheti a megújult Street nyakprotektort. Nyilván az a legjobb, ha soha nem jutnak szerephez a különféle védőfelszerelések, de ha mégis, akkor legalább legyenek olyan jók, mint a BMW Motorrad új fejlesztésű NP2-protektorai. Az ütéseket kiválóan tompító anyagukat a BMW részére fejlesztették, és mostantól megtalálhatók a cég minden új kabátjában, nadrágjában és ruhájában.

Természetesen a gerincprotektor és a protektormellény is az NP2-technológiát hasznosítja. E két termék is újdonságnak számít a funkcióruhák között. A kezdőknek szánt klasszikus veseöv és a moduláris felépítésű, kivehető fleece-béléssel és farkcsontprotektorral ellátott Pro veseöv – mindkettő új elem a kínálatban – teszi teljessé a biztonsági felszerelések sorát.

– további info a 2013-as ruházatról a BMW oldalán

Style – szabadidőruhák és ajándékötletek

A BMW Style termékcsoportban számos, a szabadidő kellemes eltöltését elősegítő, hasznos, minőségi ruha és kiegészítő található: szép kabátok és ingek, divatos sapkák és övek, értékes táskák, valamint okostelefon- és táblagéptokok, amelyek ajándéknak is kiválóak. 

Idén is a már bevált szabadidős termékcsaládokat kínálja vásárlóinak a BMW, kiegészítve két újabb kollekcióval és egy a Style Logo kollekció számára készített USB-stickkel. Az új Style GS kollekció a terepmotorozás kedvelőit szólítja meg. A Style Heritage névvel fémjelzett termékek méltóképpen emlékeznek meg róla, hogy 2013-ban ünnepli fennállásának kilencven éves évfordulóját a BMW Motorrad.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending