Csatlakozz hozzánk

Akciók

Black Friday a MotoPartsShopban!

Az akciók akciója: pénteken MINDEN (számtalan) termékre 10 százalék kedvezmény, beleértve az eleve akciós termékeket is…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

…ez azt jelenti, hogy akár 80(!) százalékos engedménnyel is hazaviheted a hőn áhított ruházatot/felszerelést/alkatrészt/kiegészítőt az ország legnagyobb motoros webshopjából! Megszámlálhatatlan márka és termék (közel 200 ezer) egy helyen, rövid szállítási határidővel!

Az extra kedvezmény a pénteken (11.27.) megrendelt termékekre vonatkozik, és az akciós termékek sem kivételek. Az aktuális, hidegben motorozáshoz és téli tároláshoz szükséges termékek mellett téli sportokhoz is rengeteg kiegészítő, ruházat (pl. síkesztyű, síruha, símaszk) kapható.

Egy kis ízelítő a rengeteg motoros márkából: Alpinestars, Akrapovic, Dainese, Icon, Thor, Moose Racing, Roland Sands Design, NGK, Loctite, K&N, EBC, Vesrah, Bridgestone, Michelin, Wiseco, Athena, Yuasa… – most mind kedvezményesen, akár duplán akciósan!

  Szükséged lenne tanácsra? Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!  


MotoPartsShop.hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza
FIGYELEM! A Mintabolt ideiglenesen új helyre költözött, amíg a rendes üzlet felújítása elkészül: 1025 Budapest, Törökvész út 3/b. (Édes Otthon Ingatlan)
Facebook.com/motorosbolt24


– Ajándékkártya Karácsonyra ITT!


Comments

comments

Trending