Connect with us
Suzuki

Hírek

Bitti újra BMW-vel támad

Bitter Sándor: a Man-szigeti TT, a NorthWest 200 és az Ulster GP már biztos 2012-re!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Bátor utcai harcosunk, road racer menőnk, Bitter Sándor tegnap facebookos fan clubján keresztül bejelentette, hogy az összes nagy utcai versenyre leszerződött 2012-re: egy BMW-vel versenyző angol csapat tagjaként fog küzdeni Sanyi – valószínűleg minden komolyabb utcai viadalon ott lesz!

Felhőtlen örömünket mindössze az a tény árnyékolhatja be, hogy ugyanezt áprilisban is bejelentettük, az idei szezonra vonatkozóan. Méghozzá ugyanebben a formában, tehát TT, NW200, Ulster biztos, Macau pedig mindezek(en elért eredmény) függvényében. A NorthWesten és a TT-n is szépen ment Bitti, de végül is nem a teljesítménye miatt nem indulhatott Sankó a közelmúltbeli Macau GP-n: biztató együttműködése a szintén brit KMR Kawasaki gárdájával mégsem tartott az egész szezonon keresztül… Reméljük jövőre, az Ice Valley BMW csapattal tényleg úgy alakul a szezon, ahogy “Király Sanyi” eltervezi, és az összes legendás, világraszóló utcai ámokfutáson szurkolhatunk neki!

“Nagyon boldog vagyok, különösen egy ilyen szerencsétlenségsorozat után, hogy az egyik legjobb barátom, Paul Shoesmith alakulatában versenyezhetek jövőre! ‘Shoey’ rengeteget segített nekem, valahányszor kint tartózkodtam a szigetországban, olyanok vagyunk mintha testvérek lennénk! Külön öröm, hogy a motorok az általam preferált Dunlop gumikra vannak beállítva!

A jó kapcsolatunk miatt a szponzori háttér előteremtése sem lehet probléma! NorthWest 200, Isle of Man TT, Ulster Grand Prix már biztos, az itt elért eredmények függvényében pedig év végén Macau!

A hétvégén otthon gyógyulgatok, mivel a múltkori tüdőgyulladásból még nem jöttem ki teljesen, utána viszont folytatom a felkészülést a jövő évi szezonra! Támadás!” – nyilatkozta boldogan Bitti.


Íme az Ice Valley BMW csapatának S1000RR-je: idén Simon Andrews és Paul Shoesmith versenyzett vele a TT-n és az NW-n


Bitter számára nem teljesen új a bajor technika: 2010-ből már vannak Endurance VB-s tapasztalatai a típussal

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending