Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitti mégis folytatja

Bitti megint felállt a padlóról és a híresztelésekkel ellentétben 2010-ben is folytatja a versenyzést.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Bitti megint felállt a padlóról és a híresztelésekkel ellentétben 2010-ben is folytatja a versenyzést

Bitter Sanyi -remélem nem sértődik meg rajta- öreg, de örök bútordarabja a magyar motorsportnak. Volt ő sokszor a csúcson, ám talán ugyanannyiszor került mélypontra is, mint például amikor a sérüléseivel lábadozott. Ám Sanyinál egy valamit már megszokhattunk: amellett, hogy még mindig pokoli gyors, és változatlanul, fiatalokat megszégyenítő erők lakoznak benne, mindig feláll a földről, bármi történjen is. Az utóbbi időben sok pletyka szállt szerte-szét a szakmában, miszerint Bitti 2010-re végleg abba hagyja a motorozást, többek közt anyagi okokból. Tény, hogy felvetődött a dolog, de ezennel minden ilyesmit cáfolnánk: Bitter Sanyi igen is folytatja! Nem sokára fogunk vele beszélgetni egy interjú formájában és kikérdezzük erről is, de addig is tolmácsolnánk nektek a versenyző szavait.

#11 Bitti: “A tavaly szeptemberi alpok-adriai verseny óta nagyon komoly anyagi gondokkal küzdve, óriási csalódott érzéssel , négy hónapig gyakorlatilag csak vegetáltam. Bezárkózva a saját gondolataimmal úgy döntöttem, nem folytatom a versenyzést, és ennek megfelelően nem éltem sportolói életet, hiszen nem volt cél előttem. Az ünnepek után baráti segítségekkel viszont meghoztam egy másik döntést, mely szerint harcolok tovább az álmaimért és részt kívánok venni az összes nagy utcai viadalon, melyek határtalan örömöt jelentenek számomra. Ezek konkrétan a North West200, a Man szigeti TT, és az Ulster GP és nagyon bízom benne, hogy a 2006-os feltételekkel a Macau GP rendezői ismét meghívnak majd a híres viadalra.

Bitti beszélgetés a 2009-es Man TT után

Fizikálisan egyelőre nagyon rossz állapotban vagyok, de elszántan és keményen küzdök azért, hogy újra egy jó kondiciót és optimális versenysúlyt érhessek el, hogy méltóképpen képviselhessem a hazai motorsportot a már említett versenyeken.

Köszönöm a sok szurkolói támogatást és köszönöm a támogatóimnak, akik nélkül esélyem sem lett volna, hogy belefogjak ebbe az évbe: RRC Hungary Kft., Systrend Zrt., Magyar Suzuki Zrt., Blackmotorsport Kft., Dangerbike, Corsaro (Gaerne), Shox (AGV), Superpole (AXO), Dúzs Peti, Mike Tomi, Végh Jani, Furgon City.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending