Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Blog

Bitti: le mans-i mesék (csütörtök)

Szerintem kevesen tudják, de Bitter Sanyi indul a le mansi 24 óráson. Onnan küldi a friss híreket!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Miután Bitter Sándor, azaz Bitti a múlt hétvégén megnyerte a svájci-osztrák összevont bajnoki Open kategóriát -ahogy ő fogalmaz- a leharcolt Suzukijával, már rögtön indult Le Mans-ba, ahol ezen a héten rendezik meg a 24 órás VB-t.

Csütörtöki bejegyzés:

A mai szabad edzésem jól sikerült, de a kvalifikációs edzés nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. A csapatommal már jól összeszoktunk, elégedettek velem,  a motorral is minden rendben. A csapattársaim szintén jól mentek az edzéseken, 1,5 másodpercen belül vagyunk mindhárman. A mai napon le a kalappal a két magyar honfitársam előtt, Rosivall Ágoston fantasztikusat motorozott, meglepődött az egész depó, de a Viktor is nagyon gyors volt.

A mai edzés az nem az én edzésem volt, a középmezőnyben végeztem. Most jön az esti edzés, remélem ott minden jobb lesz mint napközben. Örülök, hogy jól megy a két másik magyarnak, ez engem is inspirál úgy hogy támadás az esti edzésen!!!

Üdv mindenkinek:
Bitti11

Kedden a francia pályáról írta ezt nektek:

“Hétfőn érkeztem meg Le Mans-ba, ahol a csapatom nagyon örült a viszontlátásnak. A mai nap megkezdődtek az edzések a hétvégi 24 órás versenyre. Az első edzés nekem nagyon jól sikerült, mert én voltam a leggyorsabb magyar a három közül, valamint a csapatomon belül is én mentem a legjobb időt. A 2 hete tartott hivatalos teszthez képest több mint 2 másodpercet gyorsultam. 1.42.9 volt a legjobb köröm és zsinórban tudtam menni a 44 közepét. A célom a kvalifikációra a 42 eleje, 41 vége. Ez a jó köridő talán azért is sikerült, mert nyomás nélkül, nagy élvezettel mentem a pályára, remélem a jó forma marad a hétvégére is!

Nagyon jól érzem magam, a csapattársammal Matti Seidel-el nagyon jól kijövök. Sajnos a mai nap mindkét csapattársam is elesett ugyanabban a kanyarban és szinte ugyanúgy.
Kispataki Viktor
szépen beilleszkedett a csapatába és már a mai napon is gyors volt. Rosivall Ágó ma borzasztó kimerülten és fáradtan ült a motorra, szerintem ennek köszönhető, hogy nem volt olyan gyors mint a múltkor.

Üdv mindenkinek:
Bitti11

Egyébként a szombaton-vasárnap folyó versenyt közvetíti az Eurosport is, szóval a TV előttről tudtok szurkolni a három magyarnak. Reméljük szép eredményekkel jönnek haza!

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending