Csatlakozz hozzánk

Blog

Bitti: le mans-i mesék (csütörtök)

Szerintem kevesen tudják, de Bitter Sanyi indul a le mansi 24 óráson. Onnan küldi a friss híreket!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Miután Bitter Sándor, azaz Bitti a múlt hétvégén megnyerte a svájci-osztrák összevont bajnoki Open kategóriát -ahogy ő fogalmaz- a leharcolt Suzukijával, már rögtön indult Le Mans-ba, ahol ezen a héten rendezik meg a 24 órás VB-t.

Csütörtöki bejegyzés:

A mai szabad edzésem jól sikerült, de a kvalifikációs edzés nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. A csapatommal már jól összeszoktunk, elégedettek velem,  a motorral is minden rendben. A csapattársaim szintén jól mentek az edzéseken, 1,5 másodpercen belül vagyunk mindhárman. A mai napon le a kalappal a két magyar honfitársam előtt, Rosivall Ágoston fantasztikusat motorozott, meglepődött az egész depó, de a Viktor is nagyon gyors volt.

A mai edzés az nem az én edzésem volt, a középmezőnyben végeztem. Most jön az esti edzés, remélem ott minden jobb lesz mint napközben. Örülök, hogy jól megy a két másik magyarnak, ez engem is inspirál úgy hogy támadás az esti edzésen!!!

Üdv mindenkinek:
Bitti11

Kedden a francia pályáról írta ezt nektek:

“Hétfőn érkeztem meg Le Mans-ba, ahol a csapatom nagyon örült a viszontlátásnak. A mai nap megkezdődtek az edzések a hétvégi 24 órás versenyre. Az első edzés nekem nagyon jól sikerült, mert én voltam a leggyorsabb magyar a három közül, valamint a csapatomon belül is én mentem a legjobb időt. A 2 hete tartott hivatalos teszthez képest több mint 2 másodpercet gyorsultam. 1.42.9 volt a legjobb köröm és zsinórban tudtam menni a 44 közepét. A célom a kvalifikációra a 42 eleje, 41 vége. Ez a jó köridő talán azért is sikerült, mert nyomás nélkül, nagy élvezettel mentem a pályára, remélem a jó forma marad a hétvégére is!

Nagyon jól érzem magam, a csapattársammal Matti Seidel-el nagyon jól kijövök. Sajnos a mai nap mindkét csapattársam is elesett ugyanabban a kanyarban és szinte ugyanúgy.
Kispataki Viktor
szépen beilleszkedett a csapatába és már a mai napon is gyors volt. Rosivall Ágó ma borzasztó kimerülten és fáradtan ült a motorra, szerintem ennek köszönhető, hogy nem volt olyan gyors mint a múltkor.

Üdv mindenkinek:
Bitti11

Egyébként a szombaton-vasárnap folyó versenyt közvetíti az Eurosport is, szóval a TV előttről tudtok szurkolni a három magyarnak. Reméljük szép eredményekkel jönnek haza!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending