Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitti indulhat a Macau GP-n – szponzor kerestetik

Bitter Sándor ismét a kiválasztottak között: a 32 arra alkalmas utcai versenyző között, akik indulhatnak a makaói őrületen. A legbátrabb magyar motorosnak azonban szponzorra van szüksége az induláshoz

Közzétéve

ekkor

bitti macau gp 2014
ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Bitti rajongói oldalára az alábbi szöveg került fel ma: „Ma délután háromkor meglepetésként ért a hír, mikor a VRS Honda csapatfőnöke üzent, hogy az előzetes infókkal ellentétben mégis fogadtak a híres Macau GP-re. Bevallom őszintén, sokkot kaptam. Megint bent vagyok a 32 kiválasztott versenyző között. Viszont szponzorra van szükségünk. Akikre számítottam, próbálnak segíteni, de pénz nélkül sajnos nem fog menni. Kérek mindenkit, hogy szorítson értem!”

Idén kissé váratlanul érte ez a felkérés, hiszen az előzetes hírek szerint nem indulhatott volna. Ennek ellenére a mai napon kapta a jó hírt: ott lehet Makaóban. Ezzel – tavalyhoz hasonlóan – ő lehet a második magyar, aki hazánkat képviseli a „távol-keleti Las Vegas-ban”, ugyanis a helyszínre ellátogat Michelisz Norbi is a WTCC mezőnyével. Ahhoz viszont szponzorokra van szükség, hogy Bitti ott lehessen. Ő ugyanis már teljes gőzzel a jövő évre készült, saját magát is meglepetésszerűen érte a jó hír, így most egy hét alatt kell előteremtenie indulásának anyagi feltételeit. Ehhez szeretnénk most mi – a P1Race.hu motorsport-oldallal együtt – segítséget kérni – mert ha valaki, akkor Bitter Sándor megérdemli.

Bitti tavaly a Quattro Plant csapat Kawasakijával ment Makaóban
Macau és Bitti

Macau GP. Egy verseny, melynek neve hallatán minden motorsportrajongó gyomra összeszorul. A világ egyik legkeményebb utcai versenyéről van szó, melyet Kína különleges közigazgatású területén, Makaó utcáin, szalagkorlátok között rendeznek meg évről évre. Ez egy olyan megmérettetés, amire akárki nem mehet el. A 32 résztvevő kizárólag meghívás útján indulhat el, ezt kiérdemelni pedig igen nagy megtiszteltetés.

Immár harmadik alkalommal lett része ma ebben a megtiszteltetésben Bitter Sándornak, Magyarország egyetlen profi utcai motorversenyzőjének. Sanyi legutóbb tavaly teljesítette a Macau GP-t, nem is akárhogy: a felkészülés során súlyos lábtörést szenvedett, amivel szinte senki sem állt volna rajthoz. Bitti nem így tett, összeszorított foggal végigcsinálta, a kockás zászló pedig a 19. helyen intette le. Ezzel a teljesítménnyel joggal lett 2013-ban a MAMS-nál Az év visszatérője.

MAMS – Az év visszatérője, 2013.

Ahhoz, hogy idén is lássuk a címeres sisakot a nívós versenyen, szponzorra lesz szükség, egy héten belül…

– még több sporthír a P1Race oldalán

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending