Csatlakozz hozzánk

Bitti indulhat a Macau GP-n – szponzor kerestetik

Bitter Sándor ismét a kiválasztottak között: a 32 arra alkalmas utcai versenyző között, akik indulhatnak a makaói őrületen. A legbátrabb magyar motorosnak azonban szponzorra van szüksége az induláshoz

Közzétéve

ekkor

bitti macau gp 2014
RST AIRBAG

Bitti rajongói oldalára az alábbi szöveg került fel ma: „Ma délután háromkor meglepetésként ért a hír, mikor a VRS Honda csapatfőnöke üzent, hogy az előzetes infókkal ellentétben mégis fogadtak a híres Macau GP-re. Bevallom őszintén, sokkot kaptam. Megint bent vagyok a 32 kiválasztott versenyző között. Viszont szponzorra van szükségünk. Akikre számítottam, próbálnak segíteni, de pénz nélkül sajnos nem fog menni. Kérek mindenkit, hogy szorítson értem!”

Idén kissé váratlanul érte ez a felkérés, hiszen az előzetes hírek szerint nem indulhatott volna. Ennek ellenére a mai napon kapta a jó hírt: ott lehet Makaóban. Ezzel – tavalyhoz hasonlóan – ő lehet a második magyar, aki hazánkat képviseli a „távol-keleti Las Vegas-ban”, ugyanis a helyszínre ellátogat Michelisz Norbi is a WTCC mezőnyével. Ahhoz viszont szponzorokra van szükség, hogy Bitti ott lehessen. Ő ugyanis már teljes gőzzel a jövő évre készült, saját magát is meglepetésszerűen érte a jó hír, így most egy hét alatt kell előteremtenie indulásának anyagi feltételeit. Ehhez szeretnénk most mi – a P1Race.hu motorsport-oldallal együtt – segítséget kérni – mert ha valaki, akkor Bitter Sándor megérdemli.

Bitti tavaly a Quattro Plant csapat Kawasakijával ment Makaóban
Macau és Bitti

Macau GP. Egy verseny, melynek neve hallatán minden motorsportrajongó gyomra összeszorul. A világ egyik legkeményebb utcai versenyéről van szó, melyet Kína különleges közigazgatású területén, Makaó utcáin, szalagkorlátok között rendeznek meg évről évre. Ez egy olyan megmérettetés, amire akárki nem mehet el. A 32 résztvevő kizárólag meghívás útján indulhat el, ezt kiérdemelni pedig igen nagy megtiszteltetés.

Immár harmadik alkalommal lett része ma ebben a megtiszteltetésben Bitter Sándornak, Magyarország egyetlen profi utcai motorversenyzőjének. Sanyi legutóbb tavaly teljesítette a Macau GP-t, nem is akárhogy: a felkészülés során súlyos lábtörést szenvedett, amivel szinte senki sem állt volna rajthoz. Bitti nem így tett, összeszorított foggal végigcsinálta, a kockás zászló pedig a 19. helyen intette le. Ezzel a teljesítménnyel joggal lett 2013-ban a MAMS-nál Az év visszatérője.

MAMS – Az év visszatérője, 2013.

Ahhoz, hogy idén is lássuk a címeres sisakot a nívós versenyen, szponzorra lesz szükség, egy héten belül…

– még több sporthír a P1Race oldalán

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending