Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitti enduró iskolát nyit a Man szigeten David Knight-tal

Sanyi a Man szigetre költözik, ahol endurót fognak oktatni a Világbajnok David Knight-tal.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
De még mielőtt ezt megtette volna, elkészítette a Road Racing című magazint, amit a motorosboltokban kapható, és itt hagyott nekünk pár interjút, amit jónevű versenyzőkkel készített. Ezekből olvashattok nálunk az elkövetkező hetekben és a magazinban is. De most ha visszajön Suzukából, kikötözik a Man szigetre, ahol endurózni tanítják, majd a jelentkezőket.

David Knighter Kinght, Az enduró sport Iron Man-je

 

Kicsit beszéljünk az eredményeiről.
A Man szigeti óriás, 6 szor volt Brit bajnok, junior enduró világbajnok, 2 szeres felnőtt világbajnok, többször nyerte az amerikai GNCC enduró cross versenysorozatot, az amerikai stadion versenysorozat győztese , többször nyert a Redbull extrém versenyein, Erzberg-ben a Romanix-en és megnyerte a Last Man Standinget is, Six Days gyöztes is.
2007-ben besokallt az amerikaiaktól és nem ment végig a világbajnoki sorozaton ezzel szemben megnyert egy újabb nagyon komoly sorozatot, az ausztrál enduró bajnokságot is.
Az extrém nagy lábon élő, 48.5-s csizmát hordó abszolút egyszerű srác aki született őstehetség és őserő, aki a legegészségtelenebb kajákon él, és több liter cukros Coca Cola-t iszik meg naponta, imád versenyezni és motorozni, viszont gyűlöl kondi teremben edzeni vagy egyáltalán bármit is edzeni, ami nem motorozás. A man szigeti lakosok kedvence, nagyon egyszerű körülmények között élő, minden pompát és sztár allűrt mellőzve, éjjel nappal csak motorokat szerelget komáival, majd óriásikat motorozik, utána pedig korának megfelelően pubokban vagy discoban lazít, már amikor ideje engedi. Gyermekkori álma, hogy a man szigeti TT-n elinduljon, bármilyen versenye is van a világban a TT hetére mindig visszarepül a Man szigetre és csodálja a TT versenyzőket. Jövőre szeretne versenyzőként indulni, amit családja nagyon ellenez, de biztos vagyok benne, hogy óriás testalkata ellenére a fantasztikus motorozási tudása miatt, már első évben nagyon nagy eredményt érhet el.

Mivel én magam ez év októberétől minimum 6 hónapra a szigetre költözöm, így David Knight barátommal elsősorban a magyar enduró mániákusok számára csinálunk egy David Knight iskolát, mely 330000 Ft-ba kerül. Ez tartalmazza a repülőjegy, a szállás, és a motorhasználat költségeit és természetesen azt, hogy David Knight 3 napon át, 3 különböző pályán maximum 8 fős csapatokban átadja tudását a kurzusra jelentkezőknek.
Kitaláltunk egy másik opciót is, azoknak az endurós vagányoknak talán ez egy praktikusabb lehetőség, ugyanezért a pénzért amennyiben 3-an jönnek egy busszal és 3 motorral, akkor 6 napig élvezhetik a Man szigeti motorozást, ebből természetesen 3 napig David Knight oktatja őket, a maradék három napra pedig én kisérem el a csapatot. David Knight másik három pályájára viszi őket, ahol szabadon gyakorolhatják a világbajnoktól frissen tanult trükköket. Természetesen mivel én Bitter Sándor egy közepesnél gyengébb terepmotoros vagyok ezért csak a szervezésben, és a fordításban vállalok oroszlánrészt. Minden, ami ott történik majd az David Knight felügyelete mellett zajlik én csak segédkezem. Az ott használt bérmotorok 2db négyütemű 450-es, 2db négyütemű 250-es és 2db kétütemű 250-es masinák lesznek.
Ezek a motorok (azonban David hiába KTM menő a magyar KTM nem tud biztosítani nekünk motorokat) vagy Yamahák vagy Suzukik lesznek.
Kurzusokra jelentkezni lehet a következő címen: bitti11@t-online.hu

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending