Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Bitti: életem legnehezebb pályája volt!

Bitter idei második utcai versenyén, a Tandragee 100-on a 2. legjobb újonc lett!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: EuroMotor

Bitter Sándor sikeresen szerepelt idei második utcai versenyén, a Tandragee 100-on is. Az észak-írországi viadal egy 6 mérföld (kb. 9,6 km) hosszú, gyors ugratókkal(!) tarkított pályán zajlik, amelyet a helyiek mini TT-ként emlegetnek…

Bitti izgatottan várta a futamot, amelyen végül nagyon szépen teljesített: az időmérő edzésen a leggyorsabb újoncnak (newcomer) bizonyult, megelőzve azt a Rob Barbert, aki 2009-ben megnyerte a Man-szigeti TT első, elektromos motorok számára kiírt versenyét.

A hatkörös futamon megfordult a sorrend, Bitter egy rossz rajt után az újoncok között a második helyen végzett, a legjobbnak Barber bizonyult. Az összetettben ez a 17. pozíciót jelentette Sanyi számára a 26 tagú mezőnyben.

A hétvége főversenye ennél is jobban alakulhatott volna, a magyar pilóta ugyanis a 12. helyről várta a rajtot. Sajnos két bemelegítő kört követően az eső miatt törölték a viadalt, pedig Bitti úgy érezte, hogy be tudott volna kerülni a legjobb tíz közé.

„Életem legnehezebb pályája volt ez, a lehető legjobb felkészülés a Man-szigeti TT-re. Most viszont utazom a North West 200-ra, amit már nagyon várok”
– mondta Sanyi a versenyt követően.


Joggal mosolyog Bitti: a Tandragee-n is szépen szerepelt


Bitter a Cookstown 100 után idei második utcai versenyén is teljesítette brit csapata elvárásait


További információk és hírek Bitter Sándor rajongói oldalán

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
DeAgostini

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending