Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitti: életem legnehezebb pályája volt!

Bitter idei második utcai versenyén, a Tandragee 100-on a 2. legjobb újonc lett!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: EuroMotor

Bitter Sándor sikeresen szerepelt idei második utcai versenyén, a Tandragee 100-on is. Az észak-írországi viadal egy 6 mérföld (kb. 9,6 km) hosszú, gyors ugratókkal(!) tarkított pályán zajlik, amelyet a helyiek mini TT-ként emlegetnek…

Bitti izgatottan várta a futamot, amelyen végül nagyon szépen teljesített: az időmérő edzésen a leggyorsabb újoncnak (newcomer) bizonyult, megelőzve azt a Rob Barbert, aki 2009-ben megnyerte a Man-szigeti TT első, elektromos motorok számára kiírt versenyét.

A hatkörös futamon megfordult a sorrend, Bitter egy rossz rajt után az újoncok között a második helyen végzett, a legjobbnak Barber bizonyult. Az összetettben ez a 17. pozíciót jelentette Sanyi számára a 26 tagú mezőnyben.

A hétvége főversenye ennél is jobban alakulhatott volna, a magyar pilóta ugyanis a 12. helyről várta a rajtot. Sajnos két bemelegítő kört követően az eső miatt törölték a viadalt, pedig Bitti úgy érezte, hogy be tudott volna kerülni a legjobb tíz közé.

„Életem legnehezebb pályája volt ez, a lehető legjobb felkészülés a Man-szigeti TT-re. Most viszont utazom a North West 200-ra, amit már nagyon várok”
– mondta Sanyi a versenyt követően.


Joggal mosolyog Bitti: a Tandragee-n is szépen szerepelt


Bitter a Cookstown 100 után idei második utcai versenyén is teljesítette brit csapata elvárásait


További információk és hírek Bitter Sándor rajongói oldalán

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending