Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitti bukott, a könyöke sérült

Kétesélyes Bitter Sándor TT-menőnk Man-szigeti indulása…

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Ahogy korábban arról már beszámoltunk, Bitter Sándor utcai versenyzőnk (mégis) indul a Man-szigeti TT-n idén – ez a részvétel azonban most veszélybe került.

Bitti  ugyanis április 7-én a Pannonia-ringen egy tesztversenyen szakadó esőben – a tavalyi endurance-os csapattársával csatázva – óriásit bukott. Könyöksérülést szenvedett, amit Szombathelyen meg is operáltak.

A bukás ellenére Bitter célba vitte a motort és a versenyt figyelők szerint nagyon gyors tempót diktált. A sérülés azonban hátráltatja a 100 százalékos fittséget megkívánó utcai viadalon való részvételt. A napokban megszabadult dren csövétől és legkésőbb a jövő héten túlesik egy második műtéten, egy bőrátültetésen. Pótolni kell azt a részt, amit az előző műtéten kimetszettek Bitti könyökéből. A műtét utáni felépülés gyorsaságától függ, hogy mikor lesz versenyképes a magyar versenyző.

“Bízom a gyors felépülésben és az orvosomban . Nem adom fel, az angol csapatom az ICE Valley Team és a rendezők is várják indulásomat a TT-n és tudomásom szerint nagyon sok magyar néző is ellátogat a szigetre. Üdv mindenkinek!” – nyilatkozta Bitti.

Bitti idei TT-s sisakja, Mike Tamás keze munkája


A felépülés ütemétől függ, ott lesz-e a TT-n “road racerünk”…

Bitter Sándor szponzorai: Systrend Zrt., Archibest Kft., PanonO2 Kft., Rehab Centrum, Euromotor, SHOX, Starfitness, Ivanics Csoport, Mizse, SportO2, Hotel Bassiana Sárvár, Pannonia-ring, Prop-tech

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending