Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter újra támad!

Bitti beszámolója, hogyan készül(nek) az írországi Ulster GP-re

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Szöveg: Bitter Sándor (Bitti #11)

Sajnos Bitti idén nem kapott megfelelő ajánlatot ahhoz, hogy elindulhasson kedvenc versenyén, a Man szigeti TT-n, de a legalább olyan hangulatos és magával ragadó írországi utcai versenyen, a NorthWest 200-on szépen szerepelt. Most pedig közeleg a következő kihívás: a szintén ír Ulster GP!

Bitti már biztos résztvevője az idei Ulster GP-nek, a neve már szerepel a hivatalos nevezési listán. Bitter egy kinti csapat Yamahájával fog “támadni”, újoncként. Szóval gőzerővel készül a nagy megmérettetésre, amely egyike a világ leghíresebb utcai viadalainak – de felkészüléséről beszéljen bővebben Bitti.

Hosszas kihagyás után visszatértem a versenypályákra. Rosiváll Ágoston barátom segítségével készülök a soron következő versenyekre. Úgy érzem, így a leghatékonyabb az, hogy a lehető legrövidebb időn belül elérjem a csúcsformámat az Ulster GP-re. Egyelőre apróbb, kisebb versenyek megnyerésével építem fel újra az önbizalmamat (például egy szlovák bajnoki futamgyőzelemmel a Pannoniaringen – a szerk.), illetve újabb pályák megismerésével fejlesztjük motorozási tudásunkat. Az új  Szlovákiaringen életünkben először jártunk, fantasztikus pálya, kicsit hasonlít az általunk kedvelt angliai versenypályákhoz. Utána – ha van rá lehetőség – átmegyünk Brno-ba és Schleiz is benne van a kéthetes tesztprogramunkban. A kondíciómon még sokat kell dolgoznom, elsősorban a mentális részén, nem tudok még elég ideig koncentrálni. Dolgozni kell a versenyzői stílusomon is egy kicsit, de úgy érzem, hogy most nagyon jó úton haladunk a jövőre nézve.

Köszönet a szponzoraimnak: RRC Hungary Kft., Magyar Suzuki Zrt.,Systrend Zrt., Blackmotors, Corsaro, Shox, DangerBike, FurgonCity, Forcefield, Mike Tomi, Dúzs Peti


“Úgy érzem, hogy most nagyon jó úton haladunk a jövőre nézve”

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending