Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter TT: videóinterjúval frissítve!

Sanyi a gyári támogatású KMR csapattal élete legnagyobb lehetősége előtt áll..

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

A híres életveszélyes versenyek magyar specialistája csütörtök éjjel érkezett haza a Man-szigeti TT,  illetve új csapatát bemutató sajtótájékoztatóról, Észak-Írországból. Bitti fogadtatása mindkét helyszínen várakozáson felüli volt.

A magyar versenyző nagyon népszerű az angol nyelvterületeken, ennek megfelelően módosult az alapszerződése a Kawasaki UK. által gyári támogatást élvező ír KMR csapattal! Az alapszerződés szerint az ír csapat Ryan Farquhar és Adrian Archibald, többszörös TT győztesek csapattársaként először a négy híres nemzetközi versenyre, a NorthWest 200-ra, a Manszigeti TT-re, az Ulster Gp-re és a Macau Gp-re szerződött, ahol gyári Kawasakival fog versenyezni.

A csapatfőnök, Ryan Farquhar döntése a sajtótájékoztató után azonban megváltozott, így Bitti lehetőséget kapott még hat írországi, hazánkban még kevésbé ismert utcai versenyre. Ebből kettőt – a Cookstown 100-at és a Tangedree 100-at – már jövő hétvégén és az azt követő hétvégén rendeznek az észak-ír utcákon. Ezen versenyek népszerűségét fényjelzi, hogy élő közvetítést ad róla a BBC és a Greenlight TV is. Bitter csúcsformában várja a megmérettetést, amit a Pannónia-ringen megrendezett osztrák, illetve olasz versenyeken elért három első, egy második és egy harmadik helyezése is bizonyít. A versenyző április 28-án utazik vissza csapatához és május 8-án érkezik meg, hogy nyilatkozzon a médiának, majd 12-én már utazik a NorthWest 200-ra.


Bitter és a KMR csapatfőnöke, Ryan Farquhar – no meg a ZX-10R

Bitti nem felejti el, hogy ő a Magyar Suzuki versenyzője, immáron 10 éve, ezért a Suzuki színeit fogja képviselni – a KMR csapat belegyezésével – néhány hazai bajnoki fordulón, az Ulster GP Superstock futamán és Európa legerősebb bajnokságában, az angol superbike bajnokság (BSB) keretein belül megrendezett Superstock futamain. Ezek között szerepel Sanyi kedvenc pályája, a híres Cadwell Park. A bátor versenyző nagyon kemény edzésmunkán van túl, napi három fizikális edzéssel és nagyon komoly diétával készült (talán élete szezonjára?). Erre jó példa, hogy csütörtök éjszakai megérkezése után péntek reggel már edzőjével folytatta a felkészülést a Stafitness konditermében. Bitti sikereiben bízva a szponzor szempontból pokoli évkezdet után egyre több és több magyar támogató száll be mellé vagy tart ki mellette (RRC Hungary Zrt., Volvo Ivanics, Starfitness, Magyar Suzuki Zrt., Zform, Tennant, Intelia, Archibest, Mizse, Euromotor, SHOX, Prop-tech).

A versenyző népszerűségét, illetve reklámértékét mutatja, hogy a sajtótájékoztatók után tele volt vele a Man-szigeti és az ír sajtó! Ezen felül nagyon boldog, hogy végre egy ilyen profi csapattal vághat neki a szezonnak, ahol a legjobb három privát versenyző közé, továbbá a számára még ismeretlen ír futamokon a legjobb újoncok közé várja magát. Sok sikert Sanyi!


Nem kis megtiszteltetés ebben a társaságban szerepelni – természetesen nem véletlen van köztük Bitti

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending