Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter támadás közben: helyzetjelentés Írországból

Bitti üzenete rajongóinak és barátainak a hírhedt Ulster GP-ről

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Szöveg: Bitter Sándor (Bitti #11)

Bitter Sándor a világhírű és életveszélyes Ulster GP-n képviseli nemzeti színeinket Írországban. Itt már a részvétel is tényleg óriási dolog, de Bittit nem arról ismerjük, hogy ne hozná ki magából a maximumot: eddig szépen alakulnak az eredményei, de a szombati fő attrakció még hátra van. Bitti helyszíni beszámolóját olvashatjátok az eddigi versenyekről.

Bitti sajnos idén nem tudott indulni álmai versenyén, a Man szigeti TT-n, így most a szintén presztízsviadalnak számító Ulster Grand Prix-n vigasztalódik. No nem mintha az Ulster valami túraverseny lenne,  – itt például egyszerre többen rajtolnak, mint egy “rendes” versenyen – elképesztő elismerés itt is jól szerepelni. Bitter ezúttal is remekül megy, a legjobbak között van az újoncok között, és az elismerés sem maradt el: a neves Irish Racer Magazine interjúja a “nagydarab magyarral” is ezt bizonyítja.

Üdvözlök mindenkit Írországból az Ulster Grand Prix helyszinéről! A profi versenyzőkön kívül velem együtt 39 újonc vágott neki a világ egyik leggyorsabb utcai versenyének. Az újoncokat az első nap két busz vitte körbe a versenypályán és másnap már elkezdődtek a kvalifikációs edzések. A pálya természetesen borzasztóan gyors és még nem tudtam 100%-san menni. 23. lettem a stock edzésen, még legalább 5 másodpercet kellene gyorsulnom, az lenne a reális időm. A superbike második edzésén felakadt a gáz hatodik telin ami félelmetes volt… Csütörtökön volt a Dundrod 150 Superbike verseny, ahol összetettben a 27. lettem, az újoncok között pedig a 3. A második versenyen, a Dundrod Challenge-en az 52 indulóból a 14. helyen végeztem és a 4. legjobb újonc voltam. Sokat kell még dolgozni magamon ,nem vagyok még elég bátor és nálam lassabb embereket nem mertem megelőzni. A rajtjaim is nagyon rosszul sikerültek és köridömön is van még mit javítani. A szombati verseny lesz a fő esemény, amit a BBC Sport honlapján élőben is lehet nézni!


Bitter jól megy, de saját bevallása szerint még tud gyorsulni – támadás!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending