Connect with us

Hírek

Bitter Sanyi készen áll a suzukai bukás után a hétvégi oscherslebeni futamra

Gyors helyzetjelentés Bittitől

Published

on

Sportster
RST AIRBAG
A 31. 8 órás Suzuka-i nagydíj minden elképzelésemet és várakozásomat felülmúlta pozitív és negatív értelemben is. Pozitív: ilyen gyors versenyzőket, ilyen fantasztikus pályát, rendezést ennyi nézőt és ekkora küzdelmeket még sohasem láttam életemben.
A japán kamikázék számára és a japán gyári csapatok számára egyaránt tényleg ez a verseny a legfontosabb, fontosabb, mint a moto gp és fontosabb, mint bármi más. Ennek megfelelően óriási bukások és életveszélyes szituációk szemtanúja lehettem. Komolyan mondom, ehhez képest, a híres hírhedt Man sziget, egy rendkívül biztonságos verseny. A sorozatos bukások után, a végeredmény a 12-es Yosimura Suzuki előtt sikerült a Honda Dream csapatának, (amiben Carlos Checca is versenyzett) visszahódítania a legnagyobb japán elismerést jelentő győzelmet.

Saját vonatkozásomban rengeteget tanultam, viszont elképzelhetetlenül sok technikai probléma hátráltatott. 2 teljes napon át nem működött a motorom a harmadik napon már olyan ideges voltam és annyira akartam, hogy a már tökéletes motorral a túlzott idegességtől, saját hibámból, életem legnagyobb esését sikerült produkálnom. Vese, és fejsérüléseket szenvedtem, de a jövő heti oscherslebeni versenyre már újra készen állok a küzdelemre. Az esésemről beszéljenek a képek.

 

 

Más.. Jó hír. Egyre jobban közelítünk a jövő évi Suzuki Systrend Superstock endurance világkupás csapatom teljes összeállásához. Amihez már megérkezett a legújabb felszerelésem.

Köszönöm a sok támogatást!
Bitti11
Suzuki Systrend Endurance Team

 

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending