Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter Sanyi itthon

Bitti boldog, nem hiába. Ezennel üdvözöl mindenkit és köszöni a szurkolást!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Bitti boldog, nem hiába. Ezennel üdvözöl mindenkit és köszöni a szurkolást!

Bitter Sanyi, alias Bitti hazaért a Man szigetről, ahol nagyon jól szerepelt az elmúlt héten. Talma felmondásával amilyen kétségbe esett a magyar motorsportért szurkoló sokaság, most annyira boldogok lehetünk: Németh Balázs is felkerült a 250-es világbajnokságba, ahol a magyar Tóth Team egyre jobban és jobban szerepel. Múltkor Pasini dobogón állhatott és ifjabbik Tóth Imi is jól húzta a gázt a sokszor betegeskedő Aprilián. Ráadásul a múlt héttel kiderült, hogy Talmácsi Gáborunk még feljebb lépett és immár a MotoGP királykategóirájában bizonyít. Rizmayer Gábor a német, igen kemény IDM bajnokságban vitézkedik, nem is akárhogy, Kispataki Viktor pedig sorra dönti a pályarekordokat az Alpok-Adria versenyein. Most meg a nagy öreg, Bitter Sándor tett ki magáért a világ legnagyobb utcai motorversenyén. Napokon belül élőben is beszélgetünk Bittivel, és jól kikérdezzük a Man szigeti eseményekről, az interjút pedig, amint lehet elétek tárjuk.

A következő pár sort ő írta nektek, immár itthonról:

“Üdv Mindenkinek!

Megérkeztem a világ legcsodálatosabb szigetéről, és végre először az év eleji itthoni csúcsformámat sikerült átmentenem egy komoly világversenyre is. Sikerült egy nagy álmom, superstockban és a legfontosabb kategóriában is a top harmincban végeznem, kategóriánként közel nyolcvan indulóból.

A

stock 29. helyemmel

és

a senior TT –én elért 26. helyezésemmel

megkaparintottam 2 bronz replika szobrot és nagyon nagy elismerést vívtam ki a szigeten és az angol sajtóban valamint a tv-ben is. Ez a két helyezés örök tagságot biztosít a TT-n való bármikori indulásomhoz. Büszke vagyok rá, hogy a többszörös világbajnok

Valentino Rossi is elismerően nyilatkozott

erről a veszélyes, ugyanakkor határtalan élvezetet jelentő viadalról.

Köszönöm a rengeteg barátnak, akik nélkül ez az eredmény nem jöhetett volna létre, a TT szurkolóknak szintén óriási köszönet nagyon nagy erőt adtak és meg szeretném őket nyugtatni, hogy jövőre is szurkolhatnak nekem ezen a viadalon, mert annyira éhes lettem a sikerre, és annyira élvezem ezt a versenyt, hogy most már az ezüst replikára pályázom. A következőkben Rosivall Ágoston versenyzése kerül előtérbe a csapatomban, én egy pici szünetet tartok.”

Bitti #11

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending