Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter Sándor: Mégis támadok!

Bitti mégsem akasztja szögre a motoros csizmát: indul a TT-n!!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

“Mégis támadok!! Indulok a TT-n!! Támogatóim és barátaim, többek között Vida Tibor segítségével tudok versenyezni a Man-szigeten a saját Suzukimmal – magyarként, magyar színekben! Az utcai versenyek rajongói ismét láthatnak támadni! – az örömteli hír, nemzeti road racerünk, Bitter Sándor saját szavaival.

Különösen annak fényében örömteli és váratlan a bejelentés, hogy néhány hete Bitti még azt fejtegette internetes naplójában, hogy miért fejezi be a versenyzést. Őszintén szólva már ekkor bíztunk benne, hogy ez csak egy ideiglenes állapot lesz: egyszer még újra láthatjuk rajthoz állni valamelyik elit utcai versenyen. A dolgok jelenlegi állása szerint úgy tűnik, hogy erre nem is kell sokat várnunk: már a következő alkalommal indul a leghíresebb utcai viadalon!

“A többi utcai versenyt nem tudom bevállalni, de a Tourist Trophy-n ott leszek! Részemről jelenleg a Man-szigeti TT-n való szereplésnél nincs fontosabb! Addig még rengeteget fogok edzeni pályán, motokrosszal, ökölvívással, hosszú bringázásokkal! Célom, hogy a lehető legtöbbet készüljek a motokrosszos barátaimmal, és hogy a Pannóniaringen mindkét irányba gyors legyek! Remek szezonnak nézünk elébe!” – vélekedik Bitter, akit – e sorok hallatán – az elmúlt depressziósabb időszaka után mintha kicseréltek volna. Reméljük, hogy ez a hangulata, illetve ez az állapot a híres-hírhedt TT-ig már nem változik, és a tőle megszokott elszántsággal láthatjuk “támadni” a világ talán legnagyobb presztízsértékkel bíró motorversenyén – ahol már a részvétel akkora elismerést jelent, mint egyes helyeken a győzelem…

“Nagyon szépen köszönöm a szponzoraimnak és barátaimnak az anyagi és lelki támogatást, segítséget, a rajongóimnak pedig a kitartó szurkolást!” – folytatta “Sankó” a blogbejegyzését facebookos rajongói oldalán.


“Ui: Soha ne mondd, hogy soha!”

Forrás: Bitter Sándor fan club

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending