Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter Sándor fan club

Elindult Bitti rajongói oldala a Facebook-on, ami nagy “információs-űrt” tölt majd be

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Megesett, hogy kíváncsi voltál, mi a helyzet utcai- és endurance menőnkkel, Bittivel, de nem találtál semmi friss infót? Ez többet nem fordulhat elő: startol a Bitter Sándor fan club!

Különböző fórumokon többször felmerült már Magyarország egyik legbátrabb motorversenyzőjével, Bitter Sándorral kapcsolatban, hogy ahhoz képest, amit letett a motorsport asztalára, milyen kevés nyilvánosságot kap a magyar sajtóban. Ezt a tényt kívánja valamelyest ellensúlyozni a mára legnépszerűbbé vált közösségi oldalon nemrégiben elindított rajongói klub.

Bitter Sándor érdemei vitathatalanok, hiszen magyarként már elindulni sem volt egyszerű olyan világhírű utcai versenyeken, mint a Man szigeti TT, a Macau GP, a Northwest 200 vagy az Ulster GP, ráadásul Bitti nem csupán résztvevője volt ezeknek a rangos eseményeknek, hanem bizony letette a névjegyét a kemény nemzetközi mezőnyben (és akkor az ilyen ámokfutásokat kísérő állandó életveszélyről még nem is szóltunk, ahogy a hosszú távú versenyeken elért sikerekről sem). Erre bizonyíték a “nagydarab magyar” számos külföldi rajongója, vagy éppen a neves Irish Racer magazin interjúja. Az újdonsült Facebook rajongói oldal is ezért használja az internacionális “fan club” kifejezést, hogy a külhoni szimpatizánsok is csatlakozhassanak a mozgalomhoz.

Bitter Twitter oldalán kívül eddig – méltatlan módon – nem nagyon volt olyan fórum, ami rendszeresen és naprakészen foglalkozott volna a versenyző körül zajló eseményekkel, bár úgy látszik, már ez is megszűnt. Az új facebookos fan club viszont teljes gőzzel üzemel, Bittivel kapcsolatos cikkekkel, képekkel, videókkal igyekszik kiszolgálni a rajongók igényeit. Most, a holtszezonban egyelőre a visszatekintésé a főszerep, de ahogy beindulnak tavasszal az események, naprakész infókat találhatsz majd az üzenőfalon road racer-ünk háza tájáról. Köszönhetően Sanyi egyik rajongójának, mostantól semmiről sem maradsz le Bittivel kapcsolatban, és ehhez elég a fan club “Tetszik” gombjára kattintanod. “Támadás!”

Bitter 2014-ben több fronton, több kontinensen is támad!


A nemrégiben Bittivel készített videós interjúnk megtekintéséhez kattints IDE!

Comments

comments

Trending