Csatlakozz hozzánk

Blog

Bitter Sándor abbahagyja(?)

Fájdalmas bejelentés: “Mostantól nincs többé Bitti…” Vagy mégis?! (FRISSÍTVE!)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Szomorú és váratlan hírt kaptunk nemzeti road racerünktől, Bitter Sándortól. Már önmagában az is lehangoló lett volna, ha “csak” annyit jelent be Bitti, hogy az idei szezont kihagyja az utcai versenyek terén, de sajnos most jóval többről van szó…

Bitter eredményei megkérdőjelezhetetlenek, elég ha csak a közelmúlt sikereire gondolunk, amiket “Sankó” a műfajban világelső Man-szigeti TT-n, vagy akár a tradicionális ír utcai viadalokon ért el. Nehéz lesz betölteni azt az űrt (ha lehet egyáltalán), amit Bitti hagyott maga után a hazai “extrém” gyorsasági versenyzésben. Mit is mondhatnánk? Talán (mint mindjárt kiderül, nem alaptalanul) annyit, hogy jó pár hírt volt már szerencsénk közölni, legutóbb például “A visszatérés lehetséges” címmel… Addig is: köszönjük Bitti!

“Befejeztem a versenyzést! A ma este (február 12., vasárnap) volt a legvégső határidő, amit adtam magamnak a döntés meghozatalához! VÉGE!!!

Nagyon sokan átvertek, és rengeteget veszítettem az elmúlt években!

Instruktor leszek pályanapokon, a kevéske szponzorpénzt pedig Tóth Ádám barátom motocross szezonjára fordítom! Elég volt a sok hitegetésből és becsapásból! A barátaimmal továbbra is sportolunk, a kedvesemre pedig több energiát fogok fordítani!

Mostantól nincs többé Bitti, a veszélyes futamok bátor versenyzője, akire oly büszkék az emberek, csak éppen anyagilag nem becsüli meg senki! Elég volt a hülye szerepét játszani!

Eljön talán az idő, amikor folytatom, de az életemet nem kockáztatom többet a nagy semmiért! Köszönöm azoknak, akik őszintén mellettem álltak!” – írja Bitter facebookos rajongói oldalán.

Bitti Az év visszatérője díjjal és a makaói emlékserleggel


Bitti közönségkedvenc a maga műfajában, nem csak itthon…

 

FRISSÍTVE – 2012. 02. 21.

“Több mint hét hetes kemény szenvedés után, ma 13:44-kor a mennybe távozott a nagymamám. Hiábavaló volt a hosszú hetek óta tartó törődésünk! Itthon, párnák között, méltó módon hagyott itt bennünket. Isten nyugosztalja őt! 94 évet élt, a szíve csak szeretettel volt tele! Példamutató életet élt! Már csak az iránta érzett tiszteletből újra versenyzek! Egy nagyon jó ember segítségével!” – írja Bitti, szintén a facebookos Bitter Sándor fan club hasábjain… Erre szokás azt mondani, hogy az egyik szemünk sír, a másik meg nevet… Mindenekelőtt őszinte részvétünk, de az utolsó két mondatnak azt hiszem, mindnyájan nagyon örülünk.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending