Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter mindenhol támad!

Teljes Bitti idei programja: többek között Man-TT, Ulster GP, Macau GP(?) és NorthWest 200!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Bitter Sándor Fan Club

Az utóbbi időszak kedvezően alakul a magyar motorsport fenegyerekei számára: akárcsak Kispataki Viktor esetében, Bitter Sándor háza táján sem úgy álltak a csillagok az előszezonban, ahogy azt elképzelte. Végül azonban Bitti minden álma teljesül idén, hiszen az összes nagy nemzetközi utcai versenyen elindulhat!

Mivel a napokban megvalósult a híres-hírhedt utcai viadalok részvételéhez szükséges szponzori háttér – ami azt jelenti, hogy Bitternek a Man-szigeti TT-n, az Ulster GP-n, a NorthWest 200-on és a Macau GP-n is (ez utóbbi ugyan még nem száz százalék, az előző versenyek eredményétől függ a részvétel) szurkolhatunk idén! “A nagydarab magyar” – ahogy külföldön becézik – márkát vált, egy gyári(!) Kawával fog rajthoz állni egy erősnek mondható brit csapat, a KMR Kawasaki színeiben. Reméljük, a veszélyes versenyek eredménye is hasonlóan szerencsés módon alakul majd és “street racerünk” tovább öregbíti hazánk hírnevét ebben az elismerésre méltó közegben. Most pedig következzenek az elmúlt időzak eseményei Sanyi naplójából, ami a magyar menő Facebook rajongói oldalán olvasható.

“Újabb szponzorcsoport állt mellém (az Ivanics Group – a szerk.)! Magyarként, angol gyári támogatást élvezve biztosított a versenyzés nagy része, bár emellett jelentős költségeket emészt fel az utazgatás. A gumikat is minden esetben én állom. De egyre jobban és profibban áll össze a kép ahhoz, hogy újra “állat” módjára tudjam képviselni a magyar színeket a számomra legfontosabb utcai derbiken!

Napi három edzés, edzősködés, újabb és újabb szerződések megkötese rengeteg energiát emészt fel, de majd a repülőutakon kipihenem magam! Szerencsére a január végétől március közepéig tartó hitegetésre, meg mellébeszélő menedzserekre már szemmi szükség, csak az energiám pazaroltam rájuk!

Végre hozzáértő emberek, akár a médiaértékemet, akár a motorostudásomat nézik. Ezt a csomagot összerakva, a Kawasaki KMR (UK) versenyzőjeként – a valódi reklámértékemet szem előtt tartva – napról napra több és több, elszánt szurkoló/szponzor áll mellém teljes mellszélességgel!

Külön köszönet a legpoénosabb és legjobban eső új támogatói csoportomnak, az Ivanics Groupnak. Rettenetesen felgyorsultak az események itthon és odakint is! El sem hiszem, hogy ennyi rossz után ilyen jól alakul minden! Támadás!


Bitti az utcai versenyeken érzi a legjobban magát – idén valószínűleg minden komolyabb eseményen lesz alkalma bizonyítani

Közönségtalálkozó Bittivel

Jövő szombaton, április 16-án találkozhattok Bittivel Székesfehérváron! Az Ivanics autókereskedésben nyílt nap lesz, reggel kilenctől délután ötig megtaláljátok Sándort! Bárkivel szívesen elbeszélget, lesz dedikálás és onboard videó vetítés is!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending