Connect with us
Suzuki

Hírek

Bitter csúcsformában várja a 102. Man szigeti TT-t

Bitti élete legjobb formájában, repül szerdán a Man szigetre.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Bitti élete legjobb formájában, nagy várakozással szerdán elrepül álmai versenyének helyszínére a Man szigetre.

Az Utóbbi 2 évben teljesen leírt versenyző saját maga számára is hihetetlen gyors köröket tud produkálni a Pannónia-ringen. Gyorsaságát barátjának és mostantól hivatalosan versenyzőjének Rosivall Ágostonnal végzett közös munkájának köszönheti. Ágostonnal gyakorlatilag március közepe óta folyamatosan együtt tréningeztek a Pannónia-ringen.

Bittinek visszatért az elszántsága, a sebessége tekintetében pedig egy teljesen új versenyzőről beszélünk, hiszen a régi K6-os Suzukijával is produkálta az 1.58-as köridőket a Pannónia-ringen, ahol 7. versenygyőzelmét zsebelt be eddig, természetesen először a kis versenyek győzelmei hozták meg Bitti magabiztosságát, majd pedig, hogy az elmúlt hétvégén megnyerte az osztrák nem hivatalos nyílt superbike futamot ahol már az új K9-es Suzukival versenyzett és Ágoston különleges képességű futómű beállításának köszönhetően mindkét versenyző gyakorlatilag egy nap alatt megtalálta a helyes beállítást és könnyedén produkálták az 1.58 alatti köridőket☺ .

Bitti mondja:

Fejlődésemet a megváltozott életvitelemnek, a nyugodt családi háttérnek melyet barátnőm biztosít számomra és barátomnak Rosivall Ágostonnak köszönhetem. Nem gondoltam volna, hogy még valaha is leszek ilyen gyors versenyző. A Man szigeten váratlanul jó eredményt remélek, de a sziget után nem vállalok több utcai versenyt, visszatérek a rövidpályás versenyzéshez, ezért a TT után Ágostonnal nem is jövünk haza Angliából, mert a Brit superbike hátralévő futamaira tesztelünk minden pályán 2-3 napot. Nagyon várjuk, hogy a BSB stockban az élmezőnnyel tudjunk csatázni, erre minden esélyünk megvan és Rosivall Ágoston is nyugodt lehet végre, hiszen közös csapatunk profi hátteret biztosít számára az angol szerepléshez, hogy végre egyenértékű technikával veheti fel a versenyt az angol élmenőkkel.
Természetesen csapatunk létrejöttében és a sikereink elérésében óriási szerepre van szponzorainknak és barátainknak. Konkrétan: Systrend Zrt., Murepox Kft., Magyar Suzuki Zrt., Blackmotors Kft, Shox, Danger Bike, Corsaro, ezen kívül köszönet Végh Janának, Mike Tominak, Dúzs Petinek, Dr Kivágónak,  Lakatos Gyulának ( Csucsunak), Petró Lalinak, Balogh Csabinak, Zana Tominak és a Pannónia ringnek!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending