Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Bitter bombaformában

Írországban komoly felkészülési sikereket ért el Bitter Sándor, aki nem csak a pályán, hanem azon kívül is jó passzban van – Bitti beszámolója következik

Közzétéve

ekkor

bitti kirkistown 2015
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg: Bitter Sándor Képek: Graham Thompson

A hosszú téli fizikális felkészülés és rengeteg szervezés meghozta számomra a legfontosabb sikert. Sikerült megfelelő támogatókat találnom és egy jó kis csapatot az idei szezonomhoz. Az ígérgetésekre már nem vártam (a szokásos műsor, mint mindig: állíts ki egy motort Sanyi a kiállításon a színeinkben. Szerződni még nem tudunk, és azt sem tudjuk, hogy mennyivel tudunk idén támogatni…).

Ez nagyon szép, csak nem nekem. Inkább készültem csendben és meg is lett az eredménye. Húsvét hétfőn, az ír superbike bajnokságban megnyertem a Superbike Cup-ot és 12-edik, illetve 11-edik helyen zártam Kirkistownban a Superbike Pro-ban (ahol az első 5 top versenyző az utcai futamokon is). Egy 2014-es BMW S1000RR-rel versenyzek az idén. A motor nagyon tetszett.

Bitti csapatfőnök-versenyzőtársával, Stephen Thompsonnal

Csapatom a T&R motorsport, velük versenyzek az egész szezonban: Cookstown100, Northwest200, Man-szigeti TT, Ulster GP és Makaó. Minden szuper és ezt már az egy hetes tesztelés után mondhatom, végre. Az biztos, hogy nagyon jó emberek és támogatók állnak mögöttem. Az eredmény rajtam múlik!

Az idei lesz minden idők legnehezebb TT-je! A limit megfutása is necces, de megoldom. A Motomax, az egyesületem otthon, szintén szuper. Egyetlen dologban vagyunk idén lemaradva, ez pedig a versenymotor fényezése és felmatricázása: nem készült el időben az ingem, a sisakom és a bőrruhám sem. Hétről hétre újabb támogatót szerez a mentorom, Gáspár Endre! Kicsit csúszunk, de Cookstownra már mindenkit megfelelően meg tudunk jeleníteni.

Én magam sokat változtam a tavalyi Macau GP óta. A pozitív hozzáállás, ami a legfontosabb és a másik érdekesség, hogy jobban szeretem csendben tenni a dolgom… Nem akarok nagy csapatban, nagy felhajtással menni. Kis csapat, szerényen, barátságosan, de keményen menni a versenyeken. Az eredmények önmagukért beszélnek. Ez fontos változás. A külsőségek, abszolút nem érdekelnek.

Bitternek tetszik a tavalyi BMW és az idei csapata is

A saját versenyzésemen kívül segítem Laczkó Máté gyorsulását is, illetve más fiatalokat. Ez nagyon nagy öröm számomra. Igazán boldog vagyok, hogy a privát életemben is a szeretett sportommal, sportjaimmal foglalkozhatok. Köszönöm a szurkolóimnak, a barátaimnak, a csapatomnak és a szponzoraimnak.

Eyecam.hu, Iberol, Repsol, Konasoft, Shox, Motomax, SuperZone, Paddock Hotel és Étterem, Pannónia-ring, Mike Tomi Airbrush, Star Fitness, Polidom, Danger Bike. Örülök mindennek! Sok sikert minden magyar versenyzőnek, aki nemzetközi megmérettetésen képviseli hazánkat és természetesen azoknak a srácoknak is, akik a magyar bajnokságban versenyeznek, vagy klub versenyeken.

A Superbike kupa futamainak megnyeréséért kapott serleggel

Szerencsés szezont mindenkinek!

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending