Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bitter bombaformában

Bitter Sándor kirobbanó formában tesztelt a Macau GP-re készülő BSB csapatával – törött lábbal! Visszakaptam régi legjobb önmagam – ahogy utcai menőnk mondja

Közzétéve

ekkor

bitter sandor rockingham teszt
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Bitter Sándort a világ legjobb 32 utcai versenyzője közt tartják számon a Macau GP rendezői, és az idei 47. motoros viadalra 2006 után ismét meghívták, ezúttal az angol gyári Quattro Plant Kawasaki pilótájaként. Csapattársa a TT gyöztes Gary Johnson, aki Bitti régi jó barátja. A csapattal való ismerkedésre és a motor Macaura való beállítására kizárólag ez az egy meghatározott nap állt rendelkezésre.

Normál esetben az időpont nem jelentene semmi különöset, Bitter esetében viszont most nehéz volt a helyzet, ugyanis versenyzőnk súlyos lábszártörése óta csak 3 hét telt el, és csak mankókkal tud járni is. Ennek ellenére szenzációs bravúrt hajtott végre a magyar pilóta. Fájdalmaival nem törődve a nap második felében messze leggyorsabb volt a félig vizes rockinghami aszfalton, mely teljesítményével lenyűgözte csapatát, akik már a jövö szezont is Bittivel tervezik, nemcsak a novemberi híres Macau GP-t.

Bitti BSB-s csapata Kawasaki ZX-10R-jén

“Valami megváltozott a sérülésem óta. Minden pozitív körülöttem. A csapatom és a versenymotorom fantasztikus. Tudtam, hogy villantanom kell, mert aggódik a csapat a törött lábam miatt. Visszakaptam régi legjobb önmagam. Ez az érzés 2009 óta nem volt jelen, sem a versenyzésemben sem az életemben. Megvártam, amíg a körülmények nekem segítenek. Nagyon koncentráltam és az optimális beállítások megtalálása után fájdalmamról teljesen megfeledkeztem, és robbantottam. Egymás után háromszor is. Jó volt uralni a pályát, elégedettnek látni a csapatot, és élvezni az elismerést hosszú szünet után újra. Nagyon rég éreztem ilyen gyorsnak, magabiztosnak és boldognak magam. Szenzációs meglepetést szereztem a csapatnak, de ami a legfontosabb: saját magamnak is. Nagyon várom a Macau GP-n való megmérettetést! Köszönöm a sok segítséget Steve Heneghan csapattársamnak és Ian-nek, a szerelőmnek!” – nyilatkozott Bitter.

Bitter törött lábbal is a leggyorsabb volt a teszten…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending