Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Akciók

Biketek gumimelegítő

Ha az abroncsok melegítéséről van szó, valószínűleg nem ismeritek még az X-Bike-ban kapható Biketek-et. Hát itt az idő, most vagy soha..

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ha az abroncsok melegítéséről van szó, valószínűleg nem ismeritek még az X-Bike-ban kapható Biketek-et. Hát itt az idő, most vagy soha..

Viszonylag kevés alkalommal fordul elő, hogy a hétköznapokon gumimelegítővel hozzuk üzemi hőfokra az abroncsokat mielőtt elindulunk, viszont annál jobban jön a box utcában. Időjárástól és gumitól függően egy-két kör kell, mire megjön a maximális tapadás, ez az idő pedig elég sokat számít mondjuk egy időmérő edzésen, a versenyről már nem is beszélve. De ha megtehetjük, egy egyszerű pályanapon sem baj ha paplanba burkoljuk a gumikat.

Sok féle van a piacon, digitális kijelzős, kijelző nélküli, állítható, vagy nem állítható, drága és olcsó. A Biketek márkát használják a Yamaha csapatok a BSB-ben, illetve az új angol R1 kupasorozatban is. A most bemutatott típusa az egyszerűbbek közé tartozik, az egyetlen állítási lehetőség, hogy mikor dugjuk be a hálózatba. Semmi mást nem kell vele foglalkozni a melegítés ütemét, mértékét már ő végzi.

A belső termosztátnak köszönhetően konrollálja a hőmérsékletet, amit a melegítéskor egy piros led jelez vissza nekünk, ha pedig az abroncs eléri az üzemi 80 Celsius fokot, akkor a led átvált zöldre. Természetesen ekkor sem kapcsol ki, amíg ki nem húzzuk megtartja az elért üzemi hőmérsékletet. A Biketek gumimelegítőket minden típusú motorhoz tudod használni legyen az 125 speciál, Supermoto vagy Superbike. A három féle méretből mindenki talál magának valót.

Elég gyanús egyébként, hogy az ilyen gumimelegítőket ugyanazon a gyártósoron készítik, csak a végén más felirat kerül fel rá. A többiek tehát ugyanezt tudják, csak éppen nem biztos, hogy ennyiért. A Biketek állandó főfokú gumimlegítő szett ára 59.900 Ft és 1 év garanciát kaptok hozzá. Beszerezni pedig az X-Bike-ban tudjátok!

X-BIKE
cím: 1161, Bp Csömöri u. 157.
tel.: 405-6653
web: www.x-bike.hu

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

KTM

Trending