Csatlakozz hozzánk

Hírek

Biaggi replikák az Apriliától

RS 50, RS 125 és SR 50 Max superbike motorjának színeiben.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Kiválóan időzítettek az Aprilia modellstratégái, néhány nappal az RSV4 első superbike-vb-s győzelme után három Max Biaggi replika modellt mutattak be.

Biaggi a múlt hétvégén magabiztosan szerezte meg az első helyet a brnói első futamon, és a második menetben is csak egy hajszállal maradt le a dobogó legfelső fokáról, 0,213 másodperc hátránnyal lett második Ben Spies mögött. A diadal a lehető legjobbkor jött Maxnak és az Apriliának, hiszen a remek szezonkezdés után kissé beleszürkültek a mezőnybe. És jól jött a noalei marketingeseknek is, akik minden bizonnyal csak a megfelelő alkalomra vártak, hogy bemutathassák a római pilóta színeiben pompázó utcai modelleket. Valószínűleg már régóta kész volt mindegyik, nem hinnénk, hogy most hétfőn és kedden dobták össze őket.

A hivatalosan SBK replikának nevezett modellek közül az RS 125 a legizgalmasabb. Ez az aprócska moci nagyon profi technikával van felszerelve, futóművét és fékeit jóval komolyabb motorok is megirigyelhetnék. A kétütemű, fordulatéhes blokk a GP-k világát idézi és a nyolcadliteres géposztály egyik legfürgébb tagjává varázsolja a masinát, amelyből korábban készült Talmácsi replika is. Az RS 50 ennek a modellnek a kistestvére: a dizájn hasonló, de a műszaki tartalom egyszerűbb (persze mihez képest: egy régi Simson mellett űrtechnika), így legfeljebb a 14-15 éves korosztály adrenalinszintjét képes megemelni. Az SR 50 az Aprilia jól ismert, vízhűtéses, kétütemű sportrobogója, amelynek szintén nagyon jól áll a Biaggi-féle 3-as rajtszámmal megspékelt fényezés.

Az Aprilia már meg is kezdte az új modellek forgalmazását, de hogy Magyarországra mikor és milyen áron érkeznek, még nem tudjuk.

SBK replikák az Apriliától

{kl_php}include(“dealer/aprilia.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending