Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bezár a bazár

Júliusban bezár a Hungaroring. A miértet és az utolsó és majd első pályanap dátumát a cikkben olvashatjátok

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Júliusban bezár a Hungaroring. A miértet és az utolsó és majd első pályanap dátumát a cikkben olvashatjátok

Az elmúlt évekhez hasonlóan ez évben is bezárja a kapuit a Forma 1 verseny előtt a Hungaroring. Ez évben a nagy versenyre július 26.-án kerül sor, így már július elején megszűnik minden mozgás a pályán. A „búcsú” nyílt napra július 3.-án fog sor kerülni.

A következő napon még a Hungaroringen levő telephelyünket is elhagyjuk, így az ottani telefon sem fog működni, egészen a Forma 1 versenyt követő szerdai napig (július 29). A visszaköltözést követően szoros lesz a programunk, hiszen 31.-én már ismét nyitjuk a pályát Motoros Nappal.

A közbenső időben nem csak szabin leszünk, hanem igyekszünk minden vállalásunknak eleget tenni. Ha nem is a Hungaroringen levő irodánkban, de azért ott leszünk a „fedélzeten”. Első alkalommal szervezünk ebben a „holt-szezonban” bajnoki és Dunlop Trophy versenyt a Pannonia Ringen, július 18-19.-én. A versenyprogramban szerepel a két Yamaha Kupa újabb versenye is.

Tekintettel arra, hogy a velünk kapcsolatos kommunikáció nehezebb lesz, mindenkit arra kérünk, hogy kövesse nyomon az oldalunkon megjelenő híreket, és a nevezéseket a Pannonia Ring-i versenyre a 308-1183-as faxra küldje, vagy használja az e-mailt. A július 31-i Motoros Napra a jelentkezés természetesen az Interneten keresztül Online lehetséges lesz.

Aki hozzánk hasonlóan a júliust azzal tölti, hogy némi szabadságra megy, annak kellemes pihenést kívánunk!
Ne felejtsétek: a Pannonia Ringen július 19.-én délután (a versenyeket követően) Csajos Motorozás lesz!!!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending