Csatlakozz hozzánk

Akciók

Beszélj és zenélj a bukóban

Bluetooth Headset: telefon, intercom, GPS és mp3-lejátszó egyben – ha a sötét plexi nem elég extra…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Hogyha rendszeresen és hosszú távon túrázol, vagy ha akár a mindennapi közlekedés során a fejedhez nőtt a bukósisak, akkor érdemes elgondolkodnod egy sisakbeszélőn. A Motorparts a Comtact Bluetooth Headset-et ajánlja – nézzük, mivel lesz több Neked, ha mikrofont dugsz a bukódba.

Elsősorban azoknak tanácsolnánk egy ilyen ketyere beszerzését, akik sokat túráznak csapatban és/vagy utassal, illetve akik a napi “ideodaszaladgálós” teendőiket leginkább motorral/robogóval látják el. Utóbbiaknak óriási segítség lesz, hogy nem kell minden egyes hívásfogadáshoz megállni és ordítani a bukón keresztül a telefonba, hanem gombnyomásra csacsoghatnak, mindenféle macerát megspórolva. A túrázóknak pedig érdekes lehet megbeszélni a látottakat, és nem csak azért, hogy például “Te is láttad azt a jó csajt?”, hanem akár biztonságosabbá is teheti a közlekedést: “Vigyázz, jobbról autó!” – mondhatja a hátsó az elsőnek, hogy erre is mondjunk (megtörtént) példát.

A Motorparts által forgalmazott Comtact Bluetooth Headset tehát többek között mobiltelefonként funkcionál (hívásfogadás, híváselutasítás, automatikus válasz, hangerőszabályzó, utolsó szám ismétlő és így tovább), ugyanakkor intercom is. Utóbbi annyit jelent, hogy a motoros és az utasa, vagy fél kilométer hatótávon belül két motoros trécselhet egymással gáztépés közben. Bluetooth-os GPS-ről hang alapján tájékozódhatunk is a hedszettel: szintén komoly segítség a nagy utazóknak és az olyan “betondzsungelharcosoknak”, mint például a főváros futárai. Mindemellé szólhat az mp3, télen-nyáron, mindezt pedig voltak szívesek víz-és porvédelemmel ellátni, esős menetek és homokvihar esetére. Ennyi mindennel leszel gazdagabb, ha a képeken látható kis Comtact műszer mellé teszed le a voksod – és 29.900 forinttal leszel szegényebb ez esetben. Tehát ha sokat van a fejeden a kupak, ha még motorozás közben sem tudod befogni a szádat, vagy ekkor sem tudsz kedvenc zenéidről lemondani, esetleg nyitott vagy az újdonságokra (vagy ha még motorozás közben is az asszonyt akarod hallgatni :)), akkor irány a hedszettbolt, esetünkben a Soroksári úti Motorparts.


Így mutat az LS2 Carbon sisakon – 3 óra töltéssel 8 órányi beszélgetést bír


Mikrofon a bukóban – az 500mAh-s akksi készenléti ideje mintegy 400 óra


Bluetooth Headset: négy az egyben

Motorparts Motorosbolt

Cím:
IX.ker., Soroksári út 16.
INFOLINE: info@motorparts.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Telefon: 30/402 74 81 – 30/402 74 81
Web: www.motorparts.hu

Comments

comments

Trending