Connect with us

Hírek

Bemutatták az új 2008-as Yamaha R6-ost

A Lehel téri Yamaha Cityben voltam az országos bemutató idején, ahol az új motor mellett bemutatkozott az üzlet versenycsapata is.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

 

A beharangozó cikkben már láthattátok a kisfilmeken a motort, de most került igazán kézzelfogható közelségbe a felfrissült R6. Ezért az ország valamennyi Yamaha kereskedésében rengetegen várták ezt a bemutatót. Itt a kis üzletben annyian voltunk, hogy alig lehetett elférni.
 
A leleplezés után, mindenki megtapogathatta az újdonságot.
 


A motor külsejében és belsejében is megújult, a külső szebb, a belső jobb lett.
A belepaszírozott néhány lóerő mellett, a nyomatékot erősítették az iwatai hangvillás gyárban.
Az, hogy milyen is lett valójában, nemsokára kiderül egy teszt keretein belül.

Addig is a gyári információk állnak rendelkezésre, melyek szerint:

 

Az YZF-R6 – Szélsőséges játék
 
Ez az R6 tele van a világbajnokság versenyprogramjai során használt technikával, amelynek segítségével rendkívüli élményt élsz át motorozáskor. Az R6 erősíti az ember és gép közötti kapcsolatot, magabiztosságot kölcsönözve képességeid kihasználására. A versenypályán kifejlesztett elektronikát kapsz: a végső gyorsulásért felelős, YCC-T chippel vezérelt etetést és YCC-I elektronikusan vezérelt változtatható/állítható szívótölcsért a nagyobb teljesítményért és forgatónyomatékért. Plusz egy, versenykörülmények között fejlesztett futóművet a pontos kezelhetőségért.
 

 
 
A versenycsapat mindig fontos egy üzlet életében. Most egy új csapatot hozott létre a Yamaha City, melynek Kovács Niki és Péntek László, valamint Pentz András lesznek a bolt versenyzői. A versenyszerelő Szőke Zoltán lesz.
 
 

 

Kovács Niki a női Európabajnokságon fog helyt állni a 2008-as modellel, míg Péntek Laci az Alpok-Adria bajnokságban fog szerepelni a tavalyi motorjával. Pentz András pedig az Enduró I.osztályú Bajnokságban áll rajthoz WR450F motorjával.

 

Nikit ötössel láthatjuk majd versenyezni, ezt a különleges rajtszámot ragasztotta fel a motorjára jelképesen, amely Swarovski kristályokból lett összerakva.
 
A csapat neve Yamaha City-Cemelog Racing Team, amit a Danger Bikes is támogat.
A versenyzés támogatása mellett a csapat nagy erőket fordít az utánpótlás nevelésére, valamint a közlekedés biztonságára. Ezért megállapodást kötött Hungaroring Minimotoros Iskolával, aminek a fő tevékenysége az utánpótlás nevelése.
Így nevük HUNGARORING -YAMAHA CITY MINIMOTOROS ISKOLA.
 

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending