Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bemutatkozott az új Kawasaki ZX-10R Superbike

A zöldek leleplezték a 2011-es WSBK sorozatra szánt versenygépüket!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: MotoRace.hu

A sok nyálcsorgatás és kedvcsináló után, a Kawasaki a Nürburgring-en végre hivatalosan is bemutatta a mélyen tisztelt publikumnak a 2011-es Superbike-világbajnokságra szánt ZX-10R versenygépet.

Volt itt már minden: vázlatrajz, stúdiófotó teljes karbon szerelésben, képek a tesztekről, videó-morzsák, de immáron hivatalosan is tudhatunk róla, hogy elkészült a zöldek jövő évi Superbike-fegyvere.

A bemutatót a hétvégi világbajnoki futamnak otthont adó német helyszínen tartották, ahol kijelentették, hogy az új Ninja a Kawasaki számára egy új időszak kezdetét jelenti. A Kawasaki World Superbike Racing Team a továbbiakban sokkal nagyobb támogatást fog kapni az anyacégtől, mint korábban. 2009 óta a Kawasaki Superbike Racing Team folyamatosan fejlődött és átszervezésen esett át annak érdekében, hogy az új motorban rejlő potenciált maximálisan ki tudják használni a következő szezontól kezdve.


Lehull a lepel a jövő évi szériaalapú ezres versenygépről

A versenygépek a Kawasaki Heavy Industries által biztosított, 100%-ig gyári motorok lesznek, a most leleplezett verzió mostantól kezdi az európai tesztprogramot. A mostani bemutató célja főként az volt, hogy a kíváncsi szemek végre közelből végigpásztázhassák az új Ninja minden vonalát és részletét, mielőtt azt ismét elrejtenék, egészen a következő nyilvános szerepléséig, az október 6-án kezdődő kölni Intermot kiállításig. A Kawasaki Superbike World Racing Team itt fogja bemutatni a 2011-es csapatot alkotó versenyzőket is.


Vajon az új modellel – és “új” csapattal – végre megszűnik a zöldek gyengélkedése a kategóriában?

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending