Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bemutatkozott a Team Suzuki versenycsapata

A versenyzők: Bitter Sándor, Dudás Péter, Juhász Dávid, Molnár Ágnes és Rizmayer Gábor

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

 

Az ERSTE székházban bemutatták a 2008-as Suzuki csapatot. A helyszín különlegességét az adta, hogy feliratkozott a támogatók közé, az ERSTE Leasing, aki egyébként is jelentős szerepet vállal a hazai motorozás biztonságosabbá tevésében.
 

A Team Suzuki Magyarország három évvel ezelőtt kezdte el működését a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs csatornájaként. Az idő múlásával a csapat egyre nagyobb szerepet vállalt a motorsport területén. Eleinte technikai hátteret biztosított az érintett Suzukis versenyzőknek, majd 2006-ban már az első hazai gyorsasági motoros márkakupa, a Suzuki GSX-R Kupa megszervezésével tett hatalmas lépést. Mára regionális szinten saját versenycsapattal rendelkezik, és versenyzőket indít rangos nemzetközi bajnokságokban is.
Mindez nagyon jól példázza a magyar gyorsasági motorsport fejlődését, valamint a Suzuki szerepvállalását a fejlődés elősegítésében.

2008-ban a Team Suzuki Magyarország importőri háttérrel saját csapatot indít az Alpok-Adria Bajnokság Superstock 600 és Superstock 1000 kategóriájában. Előbbiben Rizmayer Gábor,

utóbbiban Dudás Péter képviseli a csapatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Rizmayer Gábornak idén a Német Superbike Bajnokság jelenti a legfőbb kihívást, ahol szintén a Team Suzuki Magyarországot képviseli. Sőt ezen túlmenően ő még az Amerikai (AMA) Superbike Bajnokság Supersport 600 kategóriájában is rajthoz áll Suzukijával.

 

 

 

 

 

A Team Suzuki ifjú reménysége, Juhász Dávid a GSX-R Európa Kupa mezőnyében bizonyíthat egy 750-es Suzukival. Emellett pedig számos hazai versenyen és az Alpok-Adria Bajnokság néhány futamán is népszerűsíti a csapatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csapat magját alkotó három versenyző mellett Bitter Sándor fogja képviselni a csapatot, az Endurance (hosszútávú) Világbajnokságon, valamint a magyar Suzuki GSX-R Kupa futamain a Team Suzuki színeiben, amennyiben ennek nem szab gátat jelenlegi súlyos lábsérülése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is gazdagítja a GSXR kupa mezőnyét a tehetséges ifjú hölgy, Molnár Ágnes, aki a biztos célba érésen túl, idén már a fiúk megszorítására készül.

 

 

 

 

 

 

 

A versenyzőket az alábbi támogatók segítik versenyzésében:
Magyar Suzki Zrt., Erste Leasing, Motoros Akadémia, Suzuki gyári tartozékok, Go Fast Sports, Motul, Pirelli, Shoei, Lucas és Gilles.Tooling
 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending