Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Bemutatkozott a Team Suzuki versenycsapata

A versenyzők: Bitter Sándor, Dudás Péter, Juhász Dávid, Molnár Ágnes és Rizmayer Gábor

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

 

Az ERSTE székházban bemutatták a 2008-as Suzuki csapatot. A helyszín különlegességét az adta, hogy feliratkozott a támogatók közé, az ERSTE Leasing, aki egyébként is jelentős szerepet vállal a hazai motorozás biztonságosabbá tevésében.
 

A Team Suzuki Magyarország három évvel ezelőtt kezdte el működését a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs csatornájaként. Az idő múlásával a csapat egyre nagyobb szerepet vállalt a motorsport területén. Eleinte technikai hátteret biztosított az érintett Suzukis versenyzőknek, majd 2006-ban már az első hazai gyorsasági motoros márkakupa, a Suzuki GSX-R Kupa megszervezésével tett hatalmas lépést. Mára regionális szinten saját versenycsapattal rendelkezik, és versenyzőket indít rangos nemzetközi bajnokságokban is.
Mindez nagyon jól példázza a magyar gyorsasági motorsport fejlődését, valamint a Suzuki szerepvállalását a fejlődés elősegítésében.

2008-ban a Team Suzuki Magyarország importőri háttérrel saját csapatot indít az Alpok-Adria Bajnokság Superstock 600 és Superstock 1000 kategóriájában. Előbbiben Rizmayer Gábor,

utóbbiban Dudás Péter képviseli a csapatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Rizmayer Gábornak idén a Német Superbike Bajnokság jelenti a legfőbb kihívást, ahol szintén a Team Suzuki Magyarországot képviseli. Sőt ezen túlmenően ő még az Amerikai (AMA) Superbike Bajnokság Supersport 600 kategóriájában is rajthoz áll Suzukijával.

 

 

 

 

 

A Team Suzuki ifjú reménysége, Juhász Dávid a GSX-R Európa Kupa mezőnyében bizonyíthat egy 750-es Suzukival. Emellett pedig számos hazai versenyen és az Alpok-Adria Bajnokság néhány futamán is népszerűsíti a csapatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csapat magját alkotó három versenyző mellett Bitter Sándor fogja képviselni a csapatot, az Endurance (hosszútávú) Világbajnokságon, valamint a magyar Suzuki GSX-R Kupa futamain a Team Suzuki színeiben, amennyiben ennek nem szab gátat jelenlegi súlyos lábsérülése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is gazdagítja a GSXR kupa mezőnyét a tehetséges ifjú hölgy, Molnár Ágnes, aki a biztos célba érésen túl, idén már a fiúk megszorítására készül.

 

 

 

 

 

 

 

A versenyzőket az alábbi támogatók segítik versenyzésében:
Magyar Suzki Zrt., Erste Leasing, Motoros Akadémia, Suzuki gyári tartozékok, Go Fast Sports, Motul, Pirelli, Shoei, Lucas és Gilles.Tooling
 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

ohropax

INSTAGRAM

Trending