Csatlakozz hozzánk

Hírek

A Hell Racing Team idei legénysége

Sajtótájékoztatón mutatta be a Hell Energy idei versenycsapatát. A junior csapat motokrosszos tagokkal bővült, illetve a KTM Kecskemét MX csapatát is ők támogatják majd

Közzétéve

ekkor

hell r team
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Hell Junior Racing Team idén néhány motokrosszos fiatalemberrel és egy újabb hölgy versenyzővel és bővül. Molnár Alexandra nem egy kifejezetten nőies sportág, a motokrossz szerelmese, gyakorlatilag amióta az eszét tudja. Az első motorját 7 évesen kapta, de csak azért, mert állandóan édesapja robogóját nyüstölte, és 9 évesen már versenyzett a fiúk között, ahol rögtön dobogós lett.

Szandra volt az első magyar MX-es hölgy, aki világbajnoki futamra tudta kvalifikálni magát, és tavaly a VB szlovákiai futamán indult. Idén sem kisebb célokkal és új szponzorokkal vág neki a szezonnak, a magyar bajnokság mellett több világbajnoki futamon is szeretne elindulni.

Molnár Alexandra, az egyik legsikeresebb magyar motokrosszos lány második hölgyként csatlakozott a team-hez

Kovács Ádám Zsolt is az MX szakágban erősíti a junior csapatot, aki 5 éves kora óta motorozik versenyszerűen és már kétszeres magyar bajnok az 50 köbcentis géposztályban, 65 köbcentiben pedig osztrák bajnok. A címvédések mellett a legfőbb idei célja az Európa bajnokságon a legelső hely megszerzése kategóriájában.

A csapat legifjabb tagja, az MX-es Kovács Ádám, aki kategóriájában kétszeres magyar bajnok, idén EB-sikerekre is hajt

A Hell idén az MX szakágban jelentősen erősítette csapatát, hiszen a KTM Kecskemét teljes csapatát szponzorálja majd a 2013-as évben. A HRT csapatában már 2011-2012-ben is szerepelt ez a szakág, amit olyan világklasszis nevek képviseltek, mint Németh Kornél. Minthogy az energiaital-gyártó továbbra is szívügyének tekinti a motokrossz támogatását és népszerűsítését, így nagyon örül a kecskeméti csapattal való együttműködésnek.

A Bódis József vezetésével két évvel ezelőtt alakult KTM Kecskemét csapatának jelenleg 12 versenyzője van, akik szinte valamennyi kategóriában képviselik a csapatot. Az idei legfőbb cél, hogy minél több versenyen részt vehessenek és tovább öregbítsék a csapat hírnevét.

A KTM Kecskemét csapata: Majláth Lóránt, Bódis Roland és Adamek Imre

A sajtótájékoztató végén Szabó Tamás, a Hell Ring projektvezetője tartott egy prezentációt, bemutatva a jövőt. Ahogyan azt a Hell már tavaly év végén kommunikálta, nagyszabású beruházást tervez a borsodi térségben, a 6 milliárd összértékű projekt keretében egy nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas autó- és motorsport komplexum épül majd meg. A 2,6 km hosszú aszfaltos versenypálya – mivel az FIA (Nemzetközi Autósport Szövetség) és az FIM (Nemzetközi Motorsport Szövetség) szabványoknak mindenben megfelel – műszaki adottságai tekintetében Magyarországon kizárólag a Forma-1 futamait rendező mogyoródi Hungaroringhez hasonlítható.

A beruházással kapcsolatban – a pálya részletes és látványos bemutatása után – a projektvezető elmondta: „Igen jelentős beruházásról van szó, amellyel kapcsolatban több pályázatot is beadtunk. Ezek közül kettőnek az elbírálása még csúszik, így egyelőre mindenképpen várnunk kell. Amint megszületik – a reményeink szerint kedvező – elbírálás, véglegesítjük a kidolgozás és megvalósítás ütemtervét és tájékoztatni fogjuk a közvéleményt a projekt indulásának pontos időpontjáról”.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending