Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Kirakat

Bemutatkozott a legújabb ICON bukósisak az ICON AIRFLITE

Vagányságban verhetetlen

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A 2002-ben alapított Icon, olyan modern fiatalos motorosoknak kezdett felszereléseket gyártani, akik többnyire az utcán használják motorjukat. Minden terméküket Portland-ben az U.S.A.-ban tervezik és fejlesztik. Az ICON mindig egyedülálló, kiemelkedő formatervezéssel és egyedi megoldásokkal áll elő, amelyek a motorkerékpárokhoz való különleges hozzáállást képviselik.

Bemutatjuk az ICON új sisakját, amely a kezdetektől fogva ikonikus műalkotás lett: ez az ICON AIRFLITE. Az új formatervet a régi buborékpajzsok, és az MX sisakok inspirálták. Az ICON elhozta a régi idők stílusát modern kivitelben, amiről az ICON 1000 felületein is szó van. Annak érdekében, hogy az AIRFLITE megfeleljen a vérbeli motorosok minden igényének, az ICON bevont néhány helyi motorost a fejlesztésbe, akik az AIRFLITE mintadarabjait tesztelték. Mindegyikük egyetértett abban, hogy ez az ICON eddigi legkényelmesebb sisakja.

Már első pillantásra is nyilvánvaló, hogy az AIRFLITE különbözik a piacon lévő többi sisaktól. Az állrészt is takaró FLITESHIELD agresszív kinézetet kölcsönöz a sisaknak, főleg ha színezett plexi van feltéve.

Az AIRFLITE-ban beépített napszemüveg is van, ami könnyen lehajtható és szintén különböző színűekre cserélhető.  A szellőzését nagyon eltalálták, az állrész nagy szellőzőjének és a homlokfelületen elhelyezett beömlőnyílásoknak köszönhetően rengeteg a bejutó levegő, ami a hátulsó két nyíláson tud távozni. Az ICON AIRFRAME PRO –nál megszokott nyakperem segít a sisakot a menetszéllel szemben tartani, így a fáradtságérzet sokkal később jelentkezik. AZ AIRFLITE túrázáshoz is kiválóan alkalmas, Bluetooth kommunikációs eszközök számára kialakított helyek állnak rendelkezésre az arcpárnák és a fül melletti részen.

Az AIRFLITE bukósisakok héja polikarbonátból készül, 3 héjméretben XS-S, M-L, XL-3XL. Súlya 1690 g (L-es sisaknál). Az egyszínűek 96.150.- Ft tól indulnak, egyszerűbb grafikával 107.500.-Ft, és a legszebb festéssel 117.500.-Ft.

Az ICON AIRFLITE bukósisakokat a MotoPartsShopban tudjátok megvásárolni, és külön plexi is rendelhető hozzá!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending