Connect with us

Kirakat

Bemutatkozott a legújabb ICON bukósisak az ICON AIRFLITE

Vagányságban verhetetlen

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A 2002-ben alapított Icon, olyan modern fiatalos motorosoknak kezdett felszereléseket gyártani, akik többnyire az utcán használják motorjukat. Minden terméküket Portland-ben az U.S.A.-ban tervezik és fejlesztik. Az ICON mindig egyedülálló, kiemelkedő formatervezéssel és egyedi megoldásokkal áll elő, amelyek a motorkerékpárokhoz való különleges hozzáállást képviselik.

Bemutatjuk az ICON új sisakját, amely a kezdetektől fogva ikonikus műalkotás lett: ez az ICON AIRFLITE. Az új formatervet a régi buborékpajzsok, és az MX sisakok inspirálták. Az ICON elhozta a régi idők stílusát modern kivitelben, amiről az ICON 1000 felületein is szó van. Annak érdekében, hogy az AIRFLITE megfeleljen a vérbeli motorosok minden igényének, az ICON bevont néhány helyi motorost a fejlesztésbe, akik az AIRFLITE mintadarabjait tesztelték. Mindegyikük egyetértett abban, hogy ez az ICON eddigi legkényelmesebb sisakja.

Már első pillantásra is nyilvánvaló, hogy az AIRFLITE különbözik a piacon lévő többi sisaktól. Az állrészt is takaró FLITESHIELD agresszív kinézetet kölcsönöz a sisaknak, főleg ha színezett plexi van feltéve.

Az AIRFLITE-ban beépített napszemüveg is van, ami könnyen lehajtható és szintén különböző színűekre cserélhető.  A szellőzését nagyon eltalálták, az állrész nagy szellőzőjének és a homlokfelületen elhelyezett beömlőnyílásoknak köszönhetően rengeteg a bejutó levegő, ami a hátulsó két nyíláson tud távozni. Az ICON AIRFRAME PRO –nál megszokott nyakperem segít a sisakot a menetszéllel szemben tartani, így a fáradtságérzet sokkal később jelentkezik. AZ AIRFLITE túrázáshoz is kiválóan alkalmas, Bluetooth kommunikációs eszközök számára kialakított helyek állnak rendelkezésre az arcpárnák és a fül melletti részen.

Az AIRFLITE bukósisakok héja polikarbonátból készül, 3 héjméretben XS-S, M-L, XL-3XL. Súlya 1690 g (L-es sisaknál). Az egyszínűek 96.150.- Ft tól indulnak, egyszerűbb grafikával 107.500.-Ft, és a legszebb festéssel 117.500.-Ft.

Az ICON AIRFLITE bukósisakokat a MotoPartsShopban tudjátok megvásárolni, és külön plexi is rendelhető hozzá!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending