Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bemutatkozott az MV Agusta Brutale 800RR America

A legendás America fényezését kapta az új 140 lóerős MV Agusta Brutale RR

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A kék-fehér-piros fényezés ikonikos az MV Agusta életében, hiszen a sikeres 750-es America modelltől örökölte. A Tank formája is arra hajaz, csak épp olyan, mintha meg lenne fordítva. A minap épp az Agusta múzeumban jártunk, ahol az eredeti 750-es is ki van állítva, de nézzétekk csak milyen szépségek vannak még Varese mellett!

A friss háromhengeres Brutale 800RR alapjaira épülő America, már itthon is rendelhető az MV Agusta Budapestnél 5.990.000 Ft-ért.

Finomították a vezérműtengelyt, új szelepeket készítettek hozzá, átdolgozták a váltót, az elektronika is frissült és a ride by wire gáz pedig érzékenyebb, mint valaha. A piros ülés komfortját is megnövelték az alap RR üléséhez képest ez kényelmesebb, pedig az sem rossz. Mentem vele, nemrég kint a gyárban, úgyhogy tudom milyen. Az sem rossz, de ez a piros még gyönyörű is.

Az Euro4-es blokk 140 lóerőt ad le 12.300-as fordulatszámon és természetesen oda-vissza működő gyorsváltó is található rajta.

A fékek az alap RR Bremboit örökölte, de annál jobb nincs is ebben a kategóriában. Szenzációs ahogy az egyújas az első duplatárcsás, ABS-es fékendszer működik!

Az America sorszámozott, de nem limitált így aki megvásárolja, az a villahídon láthatja, hogy épp melyik sorszámú lett az övé. Sőt most még választani is lehet az elérhető sorszámok közül csak hívjátok az MV Agusta Budapest telefonszámát, ha ilyet szeretnétek!

Hamarosan jelentezünk egy Brutale RR teszttel is, mert már készül a gyárlátogatásról szóló cikkel együtt 🙂

Az America műszaki adatai alább találjátok:

 

 

Galéria:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending