Connect with us
just1 mx
Suzuki

Kirakat

Bemutatkozik a 2021-es BMW GS kollekció

A Spirit of GS egyet jelent a végeláthatatlan kalandokkal – az aszfalton és azon túl. Most bemutatkozik a 40. évfordulós, 2021-es BMW GS kollekció.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A Spirit of GS egyet jelent a végeláthatatlan kalandokkal – az aszfalton és azon túl. Most bemutatkozik a 40. évfordulós, 2021-es BMW GS kollekció.

A BMW-nél a GS a szabadság, a bátorság, a kíváncsiság és a vágy megtestesítője, ami az ösvényekre csábít és új terepek meghódítására sarkall. A GS modellek különleges motorozási élményt kínálnak, nyergükben semmi sem szab gátat a felfedezés iránti vágyadnak.

Hét modellel emlékezik a GS modellek hosszú már 40 éve létező életútjára. Bevalljuk nekünk kiemelten kedves ez a fekete-sárga színkombináció. A mi kedvencünk a 850-es amit bármikor szívesen látnánk a garázsunkban, de a többi is nagyon jó.

Nézzétek meg ezeket a különleges #spiritofgs modelleket!

BMW R nine T Urban G/S Az ikonikus BMW R nine T Urban G/S aszfalton és terepen is otthonosan mozog, így tökéletes partner minden különleges kalandodban, bármerre is vezessen az utad.

BMW R nine T Urban G/S – Az ikonikus BMW R nine T Urban G/S aszfalton és terepen is otthonosan mozog, így tökéletes partner minden különleges kalandodban, bármerre is vezessen az utad.

 

BMW G 310 GS Ideje felfedezni a betondzsungelt – a BMW G 310 GS megfűszerezi a mindennapjaidat, nyergében a környék felfedezése mindig különleges élmény.

BMW G 310 GS – Ideje felfedezni a betondzsungelt – a BMW G 310 GS megfűszerezi a mindennapjaidat, nyergében a környék felfedezése mindig különleges élmény.

 

BMW F 750 GS Egy motor, amitől mindent megkapsz: könnyű kezelhetőség, karcsú kialakítás és tökéletesített ergonómia. A BMW F 750 GS a kalandjaid során felmerülő minden elvárásnak megfelel.

BMW F 750 GS – Egy motor, amitől mindent megkapsz: könnyű kezelhetőség, karcsú kialakítás és tökéletesített ergonómia. A BMW F 750 GS a kalandjaid során felmerülő minden elvárásnak megfelel.

BMW F 850 GS Ha az ismeretlen a cél – a BMW F 850 GS tökéletes választás azon motorosoknak, akik mindig tudni akarták, mi van a horizonton túl.

BMW F 850 GS – Ha az ismeretlen a cél – a BMW F 850 GS tökéletes választás azon motorosoknak, akik mindig tudni akarták, mi van a horizonton túl.

 

BMW F 850 GS Adventure Mindenen át – tökéletes kényelemben. A BMW F 850 GS Adventure számára nincs legyőzhetetlen terep, a tartozékai pedig elnyűhetetlenek.

BMW F 850 GS Adventure – Mindenen át – tökéletes kényelemben. A BMW F 850 GS Adventure számára nincs legyőzhetetlen terep, a tartozékai pedig elnyűhetetlenek.

 

BMW R 1250 GS A legenda nem születik, hanem megalkotják azt. A BMW R 1250 GS évtizedek óta ikonnak számít, ennek pedig nem más az oka, mint a lenyűgöző kialakítás, a gazdag felszereltség és a kalandok iránti olthatatlan szomjúság.

BMW R 1250 GS – A legenda nem születik, hanem megalkotják azt. A BMW R 1250 GS évtizedek óta ikonnak számít, ennek pedig nem más az oka, mint a lenyűgöző kialakítás, a gazdag felszereltség és a kalandok iránti olthatatlan szomjúság.

 

BMW R 1250 GS Adventure Merre vezet a következő kalandod? A BMW R 1250 Adventure nyergében semmi sincs messze – erről az új, túramotorozásra hangolt, magas szintű komfortot biztosító kialakítás gondoskodik.

BMW R 1250 GS Adventure – Merre vezet a következő kalandod? A BMW R 1250 Adventure nyergében semmi sincs messze – erről az új, túramotorozásra hangolt, magas szintű komfortot biztosító kialakítás gondoskodik.

 

#SPIRITOFGS

BŐVEBB INFO A 40. ÉVFORDULÓS GS MODELLEKRŐL ITT: KATT!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending