Csatlakozz hozzánk

Blog

Beküldött fotók – 7

Vigyázat, olvasói képek kövezkeznek.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Vigyázat, olvasói képek kövezkeznek.

Idézem magam: “Szerintem mindenki szokott fotózni, így nem hiszem, hogy nagyon mellélövök azzal, hogy most személyesen Téged szólítalak meg kedves olvasónk! Biztos van egy olyan (motoros) fotód a gépeden, ami Neked is tetszene, ha most látnád először. Mindegy, hogy a Te motorod van rajta, vagy másé, sőt az se gond, ha nem kétkerekűt ábrázol, persze azért valahogy csak kötődjön a motorozáshoz. Ez az egyetlen feltétel, ámbár emellett az lenne az igazi, ha olyan képp lenne, amit Te készítettél. Nézz szét a galériáid között és ha találsz olyat, küldj nekem egy-kettőt. Ha pedig írsz hozzá pár sort, hogy hol készült, mit ábrázol vagy miért szereted azt a képet, külön köszönöm! Várom a leveled! 🙂 Most pedig kedvcsinálóként felteszem azokat a fotókat, amik az elmúlt hetekben érkeztek.”

A cím, ahová a képeket várom, a következő:
info@tesztmotor.hu

Az eddigi netről vadászott képsorozatok:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14

És az általatok eddig beküldött képek:

1 2 3 4 5 6

Küldte: S. István “Roc xtx”


Küldte: K. Gábor (Bódisgabi)

“A motorról annyit, hogy 2009-es Suzuki GSX-R 750-es, Bódis titán verseny csővel, K&N sportlégszűrővel, Healtech power box-al és Goodridge fém fékcsövekkel. Fékpadon 154LE-t mértek (a gyári 140 LE) a tuning után, ami nem rossz egy 750-estől.”

Küldte: N. Ádám Dezső

Küldte: S. Krisztián “Tigris”

Egyszer egy igazán ragyogó napos időben elindultunk páran egy kisebb túrára a Mártában. A mellékelt képek ott készültek a saját „Vasamról” (Yamaha FZ6 Fazer 2004). Látható az ország legmagasabb pontján, majd az onnan lefelé vezető úton, a Galyatetőre vezető út melletti panoráma megállónál.

A kedvencem a halott motorosok emlékműjénél készült fotók Kékes tetőn. Sajnos ehhez a helyhez személyes emlékek is fűznek, hisz két jó barátom és motoros társam is az ide vezető úton vesztette életét. Ezért szeretnék tisztelegni és újabb emléket állítani nekik ezekkel a fotókkal is.

Küldte: Sz. Zoltán (XT660 Club)
Küldte: Borsay Szabb (www.szabb.hu)

Comments

comments

Trending