Csatlakozz hozzánk

Hírek

Beharangozó: Motocross Bajnokság, Piliscsév

Előzetes a jövő hétvégi piliscsévi krosszversenyről

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Április 25-én, vasárnap kerül sor a piliscsévi versenyre, a Monster Országos Motocross Bajnokság 3. futama érkezik az 50 méteres szintkülönbségű pályára.

Piliscsév híres, tradicionális krosszpálya, amely 2001-ben Európa Bajnoki döntőnek is otthont adott. Több év kihagyás után, 2009-ben kapcsolódott vissza a motocross vérkeringésébe, az Országos Motocross Bajnokság szezonzáró helyszíneként.

Vasárnap az ország legjobb krosszosai állnak rajthoz, várhatóan jó néhány külföldi versenyzővel kiegészülve, hat kategóriában. A leglátványosabbnak ígérkező és legjobban várt meccsek az élsport kategóriában (MX1 és MX2)  várhatóak. MX1-ben éles Borka-Czuni párharcra számíthatunk, de az MX2-ben sajnos nélkülöznünk kell a tavalyi bajnokot, Déczi Balázst, aki a felkészülési időszakban szerzett sérülése miatt kényszerpihenőjét tölti. Viszont ott lesz Hujber Péter, Nagy Alex, Firtosvári Gábor, Hugyecz Erik és tulajdonképpen a egész mezőnyt felsorolhatnánk, hiszen még csak az év elején vagyunk.

A II.osztálynak is bajnoki fordulót jelent ez a nap: itt várható a legnépesebb mezőny és  természetesen az ifjú titánok, a jövő  profijai, a 85-ösök is ott lesznek. Ők koruktól függően serdülő és junior kategóriában versenyeznek. A juniorok között Piliscséven komoly esélyei vannak Pál Markónak, aki tavaly is hozta az itteni versenyt, szépen megkoronázva egész évét: hiszen ezzel magasan vezetve a mezőnyt 2009 bajnoka is lett. A serdülőknél Pergel Márktól várhatunk dobogós eredményt, hiszen tavalyi bajnoki címe mellett – a számára hazai pályán – ő is Piliscsév-győztes volt. A közönséget a látványos versenyen kívül ingyenes parkoló, kultúrált mosdó, büfé és motoros felszerelést, ruházatot, vásárfiát kínáló pavilonok, bemutatók és igazi depóhangulat várja a csapatsátrak körül. Ráadásul a nézők számára színes, informatív műsorfüzet is készül.


Piliscséven gyönyörű környezetben ugrathatnak a srácok jövő hétvégén

A versenynap programja: 9-12 óráig szabad és időmérő edzések, 13 órától versenyfutamok, 17 óra környékén díjkiosztó, az utolsó leintett futam után pár perccel

Belépődíj: 1.000.- Ft (14 év alatti gyerekek számára ingyenes)
További információ: www.piliscsevmotocross.hu, Tel.: 70 508 5269

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending