Csatlakozz hozzánk

Hírek

Beesett a célba a dragos kislány

Bukás a győzelembe: Vincze Viktória Hanna junior dragbike versenyző végül egy eséssel ért fel a dobogó tetejére a hétvégi szezonnyitón

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

„Nem túl barátságos időjárás – szemerkélő eső, erős szél és hideg – fogadott bennünket szombaton a kiskunlacházi repülőtéren, a Dragracing kupasorozat évadnyitó versenyén. A pálya száraz maradt, a nagy erejű széllökések azonban nehezítették a dolgokat – ám ettől függetlenül elkezdődhettek a futamok” – meséli kezdeti élményeit Vincze Hanna.

„A motorom jól működött, junior kategóriában az első helyre kvalifikáltam magam az időmérőn. A döntők már kicsit kalandosabbra sikeredtek… Az elődöntőben majdnem kiestem, mert elegykerekeztem a rajtot, de aztán összeszedtem a gépem. A döntő futamon viszont már annyira felerősödött a szél, hogy a pálya végén egy hirtelen lökés egyszerűen felborított a motorral együtt, így gyakorlatilag bezuhantam a célba”

“Volt már néhány esésem, de ehhez hasonló még sohasem. Jól vagyok, hiszen a sisakom és a bőrruhám is állta a próbát, a lényeg pedig a végeredmény: mivel nincs benne a szabályzatban, hogy keréken gurulva kell érkezni, ezért, ha csúszva is, de elsőként haladtam át a célvonalon, így sikerült megszereznem a győzelmet! Nincs megállás, a héten a kecskeméti gokart pályán folytatjuk az edzést az április 24.-i MAMS OB-ra”


Hanna H-Motós csapattársa, Györfi Alen mindenközben Kecskeméten vendégeskedett, a helyi bevásárló és szórakoztatóközpont meghívására motorkiállításon, és prevención vett részt. A csapat kiállítói minőségben képviseltette magát, több versenygépét is megcsodálhatta a nagyérdemű, Alent pedig a színpadon faggatták a szervezők a gyorsasági motorosok életéről, mindennapjairól.

„Jó kezdeményezés ez, hiszen vidám hangulatban, sok ember előtt beszélhettünk arról, amiért nap mint nap vállvetve dolgozunk a csapattal. A motorozás nem csak sport, több annál. Szenvedély és életérzés! Ezúton is szeretném megköszönni ezt a remek lehetőséget a Malom Center munkatársainak!” – mondta Alen.

Comments

comments

Trending