Csatlakozz hozzánk

Videók

Bárcsak nekem is ilyen crossmotoros tanárom lett volna anno a suliban…

Nem, nem viccelek, ez még mindig a Toyota féle roppant szimpatikus, ”MakeUp2Mud” elnevezésű mozgalom, amelyben crossmotoros hölgyeket mutatnak be, amolyan sorozat formájában.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

És ahogyan azt a cím is elárulja, ezúttal egy tanárnéni áll a kamera elé, hogy egy kicsit meséljen magáról: Stephanie Crow-ról van szó, aki 34 éves, 16 éve motorozik és negyedikeseket tanít egy amerikai általános iskolában. A videóban Christian nevű egyik kisdiákjáról is szó esik, akit el is kísérnek első versenyére, Anaheim-ba.

„Az egész úgy indult, hogy próbáltam beépíteni a dirt motorokat az óráim szerkezetébe, mondjuk matek vagy földrajz órák keretében. Nem nehéz megragadni a figyelmüket, ha egy supercross verseny videóval kezdem az órát, nem tagadom.” – mondja Stephanie.

„Minden évkezdéskor előre ki küldök egy bemutatkozó és egyben bocsánatkérő levelet a gyerekek szüleinek, hogy sajnálom ha az órám után a kölykök azonnal motorozni akarnak. Persze ha megvan a szülői támogatás, akkor segítek nekik összehozni egy-egy próbát, vagy nálam is gyakorolhatnak. Imádom ezt az egészet, mert nagyon jó kapcsolat alakul így ki közöttünk, hogy a tantermen kívül is van közös program, és ők is beleszagolhatnak a motokrossz örömeibe.”

A szülők is el vannak hűlve, hiszen olyan módon tudja így elérni a gyerekeket, mint kevés másik tanár. Na meg persze Christian is odavan a menő tanárnéniért: „A matek az egyik kedvenc tantárgyam, de mivel Stephanie még a motoros témát is hozzáteszi, még mókásabb az egész.”  Stephanie tudja, hogy elég szokatlan ez a fajta módszer, de szerinte fontos, hogy a gyerekek megtanuljanak a kereteken kívül is gondolkodni, mivel ez a későbbi életükben igen sokat segíthet a boldogulásukban, na meg persze arra is megtanítja őket, hogy többféleképpen is elérhetik álmaikat és a céljaikat az életben.

Na ki mire fogad, szerintetek nálunk mikor lesz ehhez hasonló általános sulis tanár? 🙂

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending